Σασμός: Έτσι γυρίστηκε η συγκλονιστική σκηνή με την Μανταρίνα – Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε
Media

Σασμός: Έτσι γυρίστηκε η συγκλονιστική σκηνή με την Μανταρίνα – Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε

Σασμός: Η Μανταρίνα, η συντροφιά του Πετρή, το σκυλάκι του, συγκλόνισε στο επεισόδιο της Πέμπτης (27-01). Ο Κώστας Νικούλι μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα αναφέρθηκε στη Μανταρίνα αποκαλύπτοντας πώς γυρίστηκε η σκηνή με το «θρήνο» της και όχι μόνo. 

«Παίρνει εντολές από τον εκπαιδευτή του και παίρνει κάποιο τρόπο μέχρι να συντονίσουμε τη δράση… Αναγκαστικά ανέπτυξα σχέση με το σκυλί, δε γινόταν αλλιώς γιατί πρέπει με κάποιο τρόπο το σκυλί να έχει τη μυρωδιά μου, να είμαι ένα οικείο πρόσωπο και αυτό που μου είπε ο εκπαιδευτής από την πρώτη σκηνή είναι ότι δεν είναι λούτρινο» είπε ο ηθοποιός.

Σε ερώτηση τηλεθεατή που μετέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για το ποιο είναι το πραγματικό όνομα της Μανταρίνας, ο Κώστας Νικούλι έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε.

«Αυτή είναι η αποκάλυψη, η Μανταρίνα λέγεται Ιβάν και είναι αρσενικό», είπε. Ο ηθοποιός παράλληλα απάντησε και στον λόγο που ο Αστέρης πήρε πάνω του τον φόνο, ενώ στην ουσία το όπλο εκπυρσοκρότησε

«Προφανώς επειδή είναι ένας άνθρωπος που δεν χρησιμοποιεί όπλα και είδε αυτό που έγινε μπροστά στα μάτια του και επειδή είχε μια καλύτερη σχέση με τον Πέτρο και πίστευε ότι δεν ήταν ο δολοφόνος του Στεφανή, νομίζω ότι το έκανε σαν εξιλέωση. Για τις τύψεις που είχε», με τη Δανάη Παππά να προσθέτει: «Το παίρνει πάνω του, είναι σαν δικαίωση για τον Πετρή».

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved