Media

Ξέσπασε ο Λιάγκας κατά της Βογιατζάκη «Σε καμία περίπτωση δεν ποινικοποιούμε το φλερτ»

Gossip-tv Team

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στην εκπομπή After Dark για το  #metoo και τους εμπλεκόμενους ηθοποιούς και ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε μαζί της στον αέρα του Πρωινού!

Η Σοφία Βογιατζάκη είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν σπουδαίο όλο αυτό που έγινε. Που μίλησαν άνθρωποι και πρέπει να μιλάμε οι άνθρωποι. Τα κακώς κείμενα πρέπει να τα κόβουμε από τη ρίζα τους, αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που έγινε. Εννοώ, δεν μου άρεσε όλο αυτό. Με τα κανάλια… Επίσης, πήρε μπάλα ανθρώπους που δε θα έπρεπε να πάρει μπάλα κατά τη γνώμη μου. Που τους ξέρουμε και τους συναναστρεφόμαστε, που δεν έχουν κάνει κάτι και λες είναι κρίμα».

Αυτές οι δηλώσεις της, έκαναν τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπάσει!

Συγκεκριμένε είπε ο παρουσιαστής: «Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω, διότι δε λέμε ότι οι καταγγελίες ισχύουν. Θα το πει το δικαστήριο. Μιλάμε για καταγγελίες για βιασμούς και βαρύτατα σεξουαλικά αδικήματα. Δεν είναι το απλό φλερτ. Ακόμα κι αυτοί που δεν είναι στη φυλακή και είναι έξω και αναφέρομαι σε μία περίπτωση που μου έρχεται τυχαία στο μυαλό, δεν έχει ποινική διάσταση η πράξη αλλά σαν πράξη είναι απεχθής, προκλητική και είναι σεξουαλική παρενόχληση. Δηλαδή όλοι έχουμε φλερτάρει στη ζωή μας αλλά δε φλερτάραμε έτσι. Σε καμία περίπτωση δεν ποινικοποιούμε το φλερτ»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved