Media

Κώστας Φραγκολιάς: Η άγνωστη σχέση του με τον Άρη Σοϊλέδη!

Gossip-tv Team

Ο Κώστας Φραγκολιάς παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις, κατά τις οποίες σχολίασε τον φετινό κύκλο του Survivor, αλλά και την σχέση που έχει ο ίδιος με τον Άρη Σοϊλέδη, την οποία, μέχρι πρότινος, αγνοούσαμε, 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά, μιας και οι εντάσεις στον Άγιο Δομίνικο γίνονται όλο και πιο πολλές και οι ανατροπές είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο.

Ο φετινός κύκλος του Survivor είναι από τους πιο ιδιαίτερους, μιας και ήδη από τον πρώτο μήνα της προβολής τους, έχουμε δει να έρχονται στο φως πολλά και διάφορα: ερωτικά ειδύλλια και στρατηγικές, οι οποίες δεν έχουν και κανένα προηγούμενο. Στο τελευταίο συμβούλιο μάλιστα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν εκείνος που αποχώρησε, κάτι που οι παίκτες των Διασήμων δεν μπόρεσαν να πιστέψουν.

Ο Κώστας Φραγκολιάς παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται", η οποία αποκάλυψε ότι ο ίδιος είναι κουμπάρος με τον Άρη Σοϊλέδη από την ομάδα των Διασήμων. Ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε αρχικά για την περιπέτεια που πέρασε με το σπίτι του και την κακοκαιρία και ευχαρίστησε και δημόσια τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη. Ο ίδιος σχολίασε την συμμετοχή του κουμπάρου του στο ριάλιτι επιβίωσης, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις.

Είναι διαβασμένος ο Κατσαούνης. "Είναι πολύ ανταγωνιστικός, έχει βρει εκεί τι μπορεί να κάνει: έχει τους έρωτές του και πηγαίνει και κόντρα στον Άρη... Φαντάζομαι όλοι πριν πάνε πηγαίνουν και κάνουν κάποιες προπονήσεις, δεν νομίζω ότι είναι κάτι που απαγορεύεται. Ξέρω τον Άρη και το πως είναι γενικά σαν χαρακτήρας. Έτσι και αλλιώς σε όλη του σχεδόν τη ζωή ήταν μέλος μιας μεγάλης ομάδας. Απλά θέλει πάντα να δίνει στους υπόλοιπους το έναυσμα να γίνουν καλύτεροι. Αυτό κάνει και ο Άρης."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved