Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο Τάκης Ζαχαράτος «μεταμορφώθηκε» σε Ζωζώ Σαπουντζάκη και ανέβηκε στη σκηνή!

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Στο σημερινό επεισόδιο (29-1) είδαμε τον Τάκη Ζαχαράτο να μιμείται την Ζωζώ Σαπουντζάκη, με αφορμή την εμφάνιση μιας μουσικοχορευτικής ομάδας. 

Είναι το λατρεμένο σόου ταλέντων, που κάθε Σάββατο μας κρατάει την πιο διασκεδαστική συντροφιά, ξεσηκώνοντας τους τηλεθεατές και αφήνοντάς τους έκπληκτους.

Στο σημερινό επεισόδιο του Ελλάδα έχεις Ταλέντο παρακολουθήσαμε ακόμα περισσότερες auditions από υποψήφιους, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, θέλοντας να καταφέρουν να κερδίσουν ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση του διαγωνισμού. Πολλά ήταν τα act που μας έκαναν εντύπωση, με ένα μάλιστα να μας ξεσηκώνει μοναδικά. Μια μουσικοχορευτική ομαδα ανέβηκε επί σκηνής, υπενθυμίζοντας σε κριτές, κοινό και τηλεθεατές, υπέροχες στιγμές από τον ελληνικό κινηματογράφο και την αξιολάτρευτη Ζωζω Σαπουντζάκη.

Ο Τάκης Ζαχαράτος, μόλις ξεκίνησε την κριτική του, αποφάσισε να κάνει την Ζωζώ Σαπουντζάκη, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου φυσικά να ανοίγει και συζήτηση μαζί του. Μόλις η ομάδα ξεκίνησε και πάλι τα τραγούδια και τους χορούς, ο Τάκης Ζαχαράτος ανέβηκε στη σκηνή και έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας, κάτι που τους ξεσήκωσε όλους, αφού στο τέλος καταχειροκροτήθηκε.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved