Media

Μαρία Ιωαννίδου: «Στην καριέρα μου δεν μάσησα μόνο τσίχλα, έπαιξα κιόλας σημαντικά πράγματα...»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποπία υπήρξε άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και για την καριέρα της στην υποκριτική.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που έχουν αφήσει το δικό τους μοναδικό στίγμα στην υποκριτική, μιας και το κοινό την λατρεύει για το πηγαίο χίουμορ της και τον μοναδικό της χαρακτήρα.

Η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη "Αυτό είναι Σαββατοκύριακό" και μίλησε για την καριέρα της όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για πολλά άλλα θέματα από το παρελθόν. Η ίδια γέμισε θετική ενέργεια και πολύ γέλιο το πλατό, με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να περνούν φανταστικά, αφού επεφύλασσε και μια μεγάλη έκπληξη κατά την είσοδό της, με τσίχλες.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου: «O θάνατος της τσίχλας! Ο θάνατος της τσιχλόφουσκας... Βαρέθηκα την τσίχλα και αυτή είναι η τελευταία φορά που την μασάω, κορίτσι μου, μαζί σου. Μεγάλωσα. Όχι τόσο πολύ δηλαδή, από τα 20 είμαι τώρα 25... Στην καριέρα μου δεν μάσησα μόνο τσίχλα, έπαιξα κιόλας σημαντικά πράγματα. Αυτό θέλω να καταθέσω. Δεν έχω παράπονα από τον κόσμο, απλώς μου έχει τοποθετήσει μια ταμπέλα. Το κοριτσάκι με την τσίχλα! Φτάνει παιδια, στα 18 το έκανα αυτό... Εντάξει, δεν λέω… Μου είχε πει μάλιστα ο Πέτρος Φιλιππίδης, «κοίταξε να δεις, μην τοποθετήσε τόσο αρνητικά με την τσίχλα γιατί αν κορίτσι μου δεν την μασούσες με ταλέντο, θα γινόσουν γελοία»! Όπως μου το είχε πει και ο Δαλιανίδης».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved