Media

Mega Καλημέρα: Η απάντηση του Πάτρα στην «επίθεση» της Φόνσου: «Δεν ειπώθηκε ποτέ αυτό» (Video)

Gossip-tv Team

Η Άννα Φόνσου ήταν χθες στο πρωινό και «επιτέθηκε» στον Θανάση Πάτρα, ο οποίος σήμερα, 1η Φεβρουαρίου απάντησε στην ηθοποιό μέσω της εκπομπής, Mega Καλημέρα.

Ο Θανάσης τόνισε: «Ρε παιδιά, εγώ τι είπα; Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί πραγματικά, με μεγάλο σεβασμό στην κυρία Φόνσου, την πήρα και τηλέφωνο, δεν είπα ποτέ τίποτα γι’ αυτό.»!

Και πρόσθεσε: «Μπορεί να πέσει και στο όριο της παρεξήγησης γιατί πολλές φορές προσπαθώντας κάποιος να υπερασπιστεί κάτι το οποίο δεν είπες, γιατί άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, όταν δεν έχεις πει κάτι σαν αυτό που αναφέρει η κυρία Φόνσου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Μπορεί να παρεξηγηθείς και από άλλους που μπορεί να το δουν και να πουν “τι είπε τελικά αυτός ο Πάτρας;”. Δεν είπα απολύτως τίποτα. Κάναμε μια πλάκα προχθές για τα «καλά Χριστούγεννα» που είπε η κυρία Φόνσου, αλλά ουσιαστικά η όλη κουβέντα που έγινε για τους παλιούς ηθοποιούς είχε γίνει σε προηγούμενη εκπομπή.»!

Και κατέληξε: «Και το μόνο που είπα εγώ είναι ότι παλιά υπήρχε stars system, δεν ήταν δηλαδή αγγελικά ο κόσμος πλασμένος, όπως θέλουμε να πιστεύουμε. Δεν ειπώθηκε ποτέ αυτό, εννοείται ότι σεβόμαστε τους παλιούς ηθοποιούς».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλυπτική η Άννα Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο - Πού είναι και τι κάνει σήμερα

Θανάσης Πάτρας: «Η Φάρμα με βοήθησε, με ξαναέβαλε στο μυαλό κάποιων στελεχών καναλιών»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved