Media

Survivor: Η συνάντηση του Δάντη με την Παρασκευή και το δώρο που του έστειλε η Ασημίνα! (Video)

Gossip-tv Team

Το Πρωινό τσάκωσε τον Χρήστο Δάντη να συναντιέται με την Παρασκευή που αποχώρησε από το survivor και να του δίνει ένα δώρο από την αγαπημένη του Ασημίνα!

Μπορεί η Ασημίνα να είναι στον Άγιο Δομίνικο, όμως βρήκε τρόπο να του στείλει έναν δώρο μέσω της Παρασκευής που αποχώρησε.

Ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον Χρήστο Δάντη στο ραντεβού του με την Παρασκευή και τον ρώτησε για την Ασημίνα και μπορεί να μην απάντησε σε καμία ερώτηση του δημοσιογράφου, αλλά ξέσπασε σε γέλια, ενώ η κάμερα κατέγραψε να κρατά στο χέρι του το δώρο της Ασημίνας, το ξύλινο πιάτο που τρώει και είχε αφιέρωση και… λόγια αγάπης!

Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου και κάθε μέρα βάζει τα δυνατά της για να κερδίζει η ομάδα της, τα έπαθλα. Οι δυσκολίες είναι πολλές, όμως εκείνη δεν το βάζει κάτω και είναι η πιο δυνατή στην ομάδα των Μαχητών

Από την άλλη ο Χρήστος Δάντης δηλώνει φανατικός τηλεθεατής του Survivor καθώς θέλει να παρακολουθεί την εξέλιξη της συντρόφου του.

Ο τραγουδιστής και η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο, κάτι το οποίο έγινε γνωστό με αφορμή τη συμμετοχή της Ασημίνας στο παιχνίδι.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τον Δάντη τον να κρατά το δώρο της Ασημίνας από τον Άγιο Δομίνικο!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved