Media

Survivor: Βισκαδουράκης: «Απασφάλισε» για Μυριέλλα-Κατσαούνη: Δεν είναι lovestory, είναι διαφημίσεις

Gossip-tv Team

Survivor: Ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε με τη... μαγκούρα του στο πλατό της εκπομπής Καλό μεσημεράκι και μίλησε για την πρόσφατη περιπέτειά του στο ριάλιτι επιβίωσης. 

 

Ο γνωστός ηθοποιός, μόλις λίγα 24ωρα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για αυτή τη δυνατή εμπειρία που έζησε.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη αναφερθεί στις έντονες συμπεριφορές κάποιων από τους συμπαίκτες του, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά φυσικά στον Βαλάντη αλλά και στη Μυριέλλα και όλα αυτά που συνέβησαν με εκείνη και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Η ατάκα του "Αυτό δεν είναι love story, είναι διαφημίσεις" άφησε πολλά υπονοούμενα ενώ για τον Βαλάντη και τις εκρήξεις του τόνισε πως ο ίδιος και ο Γιωρίκας προσπαθούσαν όσο μπορούσαν να τον προστατέψουν και να τον συγκρατήσουν.

O Θανάσης Βισκαδουράκης επίσης τόνισε πως ο Γιωρίκας είναι ένας άνθρωπος διαφορετικών πεποιθήσεων σε σχέση με τους υπόλοιπους και ήθελε στο πλευρό του μία γυναίκα να μη μιλάει, χαρακτήρα που δεν έχει όμως η Μυριέλλα.

Όπως επίσης αποκάλυψε, ο Βαλάντης και η Μυριέλλα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ τσακώνονταν συνεχώς στην καλύβα, κάτι που ήταν ανυπόφορο.

Δείτε τι άλλο είπε, στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved