Media

Ιωάννα Σουλιώτη: Στο ριάλιτι που συμμετείχα με έλεγαν «σκύλα», αλλά το χαιρόμουν (Video)

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Σουλιώτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, MEGA Καλημέρα για τις αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις της, την απόφασή της να σταματήσει να τρώει κρέας, τη σχέση με τα παιδιά της, τις επεμβάσεις αλλά και τα ριάλιτι.

Αρχικά τόνισε: «Σχέδιο μόδας έκανα και τυχαία έγινα μοντέλο. Στο μόντελινγκ τρως τρελή απόρριψης, παίρνεις 15 όχι και μισό ναι. Δεν είχα την αυτοπεποίθηση της ομορφιάς».

Όσον αφορά τις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις του παρελθόντος: «Όταν βλέπω τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το παρελθόν λέω, τι ωραίο σώμα είχα χριστέ μου! Με την αποκαλυπτική φωτογράφηση οι γονείς δεν αντέδρασαν καλά, στα παιδιά είπα, και τα αγάλματα τσίτσιδα ήταν. Όταν κάναμε τις αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις δεν υπήρχε το ίντερνετ».

Και αποκάλυψε: «Μου είχαν πει «αν έρθεις μαζί μου όλα θα είναι καλά έχασα και δουλειές….»!

Και υπογράμμισε: «Το μπότοξ είναι σαν να βάζεις μια κρέμα ημέρας, πριν 10 χρόνια ντρεπόμασταν να το πούμε. Δεν τρώω κρέας καθόλου από θέση, πτώματα δεν τρώω».

Για τη σχέση της με τα παιδιά της δήλωσε:

«Δεν έχει χρειαστεί να είμαι αυστηρή μαμά, είμαι δημοκρατικά απολυταρχική. Δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ με δυο παιδιά στο σπίτι, άλλο να έχω μια σοβαρή σχέση, ο καθένας σπίτι του».

Για την συμμετοχή της σε ριάλιτι κατά το παρελθόν, ανέφερε: «Στο «real housewives» με έλεγαν σκύλα το χαιρόμουν, από το να με λένε τίποτε άλλο. Δεν έχω μετανιώσει που συμμετείχα στο «real housewives», ήταν προκλητικό αλλά σε σχέση με τώρα ήταν;».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή του Mega, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved