Media

Συγκλονίζει ο Νίκος Κουρκούλης: Ο καρκίνος στο πάγκρεας, η επίσκεψη στο Άγιο Όρος και το θαύμα

Gossip-tv Team

Στο Πρωινό μίλησε ο Νίκος Κουρκούλης για την περιπέτεια της υγείας του και το θαύμα που εκείνος έζησε πηγαίνοντας στο Άγιο Όρος. 

Ο Νίκος Κουρκούλης είχε κάνει εξετάσεις πριν χρόνια (2002) και διαπιστώθηκε ότι είχε καρκίνο στο πάγκρεας.

Τότε κάποιοι φίλοι του τον πείσανε να πάει στο Άγιον Όρος. Πριν ξεκινήσει, έκανε μία επανάληψη των εξετάσεων, χωρίς όμως να πάρει τα αποτελέσματα, γιατί την επόμενη θα έφευγε για το Άγιο Όρος. Ήξερε ότι οι εξετάσεις θα έδειχναν το ίδιο όπως όλες οι προηγούμενες, και είχε πάρει πια την απόφαση να πάει στην Αμερική και να κάνει χειρουργείο.

Όπως ο ίδιος ανέφερε, μπήκε στο καραβάκι που θα τους πήγαινε στην Δάφνη, ήταν Μεγάλη εβδομάδα και το καραβάκι ήταν γεμάτο κόσμο. Παρ όλα αυτά υπήρχε μία καρέκλα στο καραβάκι που δεν καθόταν κανένας. Οι φίλοι του του πρότειναν να κάτσει αυτός, και όπως και έγινε. Φυσικά όλοι οι ταξιδιώτες τον χαιρετούσαν και του ζητούσαν να βγουν μια φωτογραφία μαζί του.

Δίπλα του καθόταν ένας κύριος γύρω στα 50, και κάποια στιγμή γυρίζει και τον ρωτάει: «Είστε ο Κουρκούλης; Ξέρετε, εγώ δεν σας γνωρίζω γιατί είμαι από Αμερική, αλλά η κόρη μου σας ακούει και της αρέσουν τα τραγούδια σας. Μπορούμε να βγούμε μια φωτογραφία μαζί, για να της δώσω χαρά;». Έβγαλαν την φωτογραφία και μετά έπιασαν κουβέντα και ο τραγουδιστής του αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του και του ανέφερε το όνομα του γιατρού που θα τον χειρουργούσε στην Αμερική. Ο άλλος έμεινε έκπληκτος.

Γιατί, ο άνθρωπος αυτός ήταν το δεξί χέρι του συγκεκριμένου γιατρού, και η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν ότι ο ίδιος ο γιατρός καθόταν παραδίπλα.

Αφού συνήλθε από την έκπληξη μίλησε και με τον γιατρό…

Έφτασαν στην Σκήτη της Αγίας Άννας. Ήταν Μεγάλη Παρασκευή, και πηγαίνανε να προσκυνήσει οπότε κάποια στιγμή του λέει ένας γέροντας: «Έλα μαζί μου, τώρα που έφυγε ο πολύ κόσμος για να σε πάω να προσκυνήσεις την ζώνη της Αγίας Άννης».

Ο Νίκος ακολούθησε τον γέροντα και μόλις έφτασε στην ζώνη της Αγίας Άννης, γονάτισε να προσκυνήσει και να προσευχηθεί. Ήταν γονατιστός περίπου 1-2 λεπτά, και κάποια στιγμή ένιωσε μια πολύ μεγάλη πίεση που νόμισε ότι ήταν ένα με το πάτωμα. Αυτό τον έκανε να λιποθυμήσει και να μείνει έτσι περίπου 20 λεπτά. Μόλις συνήλθε έβαλε τα κλάματα για αυτό που ένιωσε. Μετά πήγε στο δωμάτιο όπου ξάπλωσε και κοιμόταν σχεδόν ολόκληρο το υπόλοιπο της ημέρας.

Επιστρέφοντας πήγε στο νοσοκομείο και έκπληκτος άκουσε τους γιατρούς να του λένε ότι στις νέες εξετάσεις που έκαναν, δεν υπήρχε τίποτα.

Έτσι ο Νίκος Κουρκούλης βίωσε το θαύμα!

Δείτε τη συγκλονιστική εξομολόγησή του στο Πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Κουρκούλης: «Περάσαμε μεγάλη κρίση με την Κέλλυ… Υπήρχε μία περίοδος που μείναμε χώρια»

Κέλλυ Κελεκίδου: «Στην αρχή, κρατούσαμε την σχέση μας κρυφή με τον Νίκο»

Κέλλυ Κελεκίδου – Ελπινίκη Κουρκούλη: Μαμά και κόρη με το ίδιο στυλ (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved