Media

Συγκινημένος ο Αντώνης Κανάκης - Σαν σήμερα πριν 25 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Παραράς

Gossip-tv Team

Βινύλιο: Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Αντώνης Κανάκης αφιέρωσε την εκπομπή του στον Αντώνη Παραρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 25 χρόνια. Απόψε η εκπομπή αφιερώθηκε στη μνήμη του με τον Αντώνη Κανάκη να συγκινεί με τα λόγια του.

«Σήμερα θα κλείσουμε με το βίντεο για τον φίλο μας, τον Αντώνη Παραρά. Σαν σήμερα 25 χρόνια πριν, έφυγε από τη ζωή και από τότε μέχρι σήμερα δεν υπάρχει μια εκπομπή που να βγαίνει από εμάς αυτήν την ημερομηνία και δεν την αφιερώνουμε, στέλνουμε τη σκέψη μας. Πραγματικά είναι φοβερό… γιατί λες είναι πάρα πολλά τα 25 χρόνια από τότε που έφυγε. Είναι μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μα πόσο συχνά μου έρχεται στο μυαλό ο Αντώνης κατά τη διάρκεια πολλών πραγμάτων που συμβαίνουν στη ζωή μας…. Και θα το ξαναπώ και συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός… Μιλάμε για ένα θαυμάσιο παιδί με πολλά χαρίσματα και ταλέντα. Ένας κούκλος, ένα πολύ ωραίο παλικάρι που πολλοί θα ήθελαν να έμενε στην παρέα μας και να κάναμε πράγματα μαζί. Έτσι θα κλείσουμε το Βινύλιο, να τον δούμε να λάμπει και πάλι», είπε.

Ο Αντώνης Παραράς ξεκίνησε με τον Αντώνη Κανάκη την εκπομπή Κομφούζιο και πέθανε από λευχαιμία σε ηλικία 30 ετών, το 1997

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved