Media

Χαμογέλα και πάλι: Εκτός εκπομπής και ο Παύλος Σταματόπουλος: «Είναι κοντά στη Σίσσυ»

Gossip-tv Team

Βαριά η ατμόσφαιρα στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι αφού η Σίσσυ Χρηστίδου πενθεί για τον θάνατο της μητέρα της την περασμένη Παρασκευή. 

Η όμορφη παρουσιάστρια βυθίστηκε στο απόλυτο πένθος μετά τον θάνατο της αγαπημένης της μητέρας Μίνας Χρηστίδου, η οποία εδώ και πολλούς μήνες πάλευε με μία πολύ σοβαρή ασθένεια που την είχε χτυπήσει.

Έτσι, η παρουσιάστρια απείχε από χθες από την εκπομπή που παρουσιάζει με τους συνεργάτες της να τη στηρίζουν όσο μπορούν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Χθες ο Παύλος Σταματόπουλος κρατούσε τα ηνία της εκπομπής ενώ στο πλευρό του είχε και την Κατερίνα Ζαρίφη η οποία αμέσως έσπευσε να βοηθήσει στην όλη κατάσταση προκειμένου να φέρει σε πέρας την εκπομπή.

Σήμερα το πρωί (6/2) η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε στην κεντρική θέση παρουσίασης της εκπομπής καθώς όπως αποκάλυψε στο ξεκίνημα της εκπομπής η ίδια, ο Παύλος Σταματόπουλος ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου αυτές τις δύσκολες ώρες.

Άλλωστε, ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια είναι εδώ και χρόνια πολύ καλοί φίλοι και κουμπάροι και ήταν αδύνατον να μην τη στηρίζει σε μία τόσο δύσκολη στιγμή της.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη στο ξεκίνημα της εκπομπής:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved