Media

Αποκαλυπτική η Γερμανού: Η αλλαγή στη διατροφή της Βίσση και ο ρόλος του Καρβέλα!

Gossip-tv Team

Η Ναταλία Γερμανού με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις της Άννας Βίσση για τις εξαντλητικές δίαιτες που έχει κάνει στο παρελθόν, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως η τραγουδίστρια άλλαξε τη διατροφή της στον αέρα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται!

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως ένα περιστατικό ήταν αυτό που έκανε την Άννα Βίσση να αλλάξει διατροφικές συνήθειες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ήμουν στο σπίτι της μαζί με τον Καρβέλα. Κατεβαίνει η Άννα να φτιάξει πρωινό. Μέχρι τότε δεν είχε ασχοληθεί με τη γυμναστική και έτρωγε ό,τι της έκανε κέφι. Η Άννα τότε έτρωγε τα σουβλάκια της, τα χαλούμια της, τις κυπριακές μελόπιτες. Κάποια στιγμή της λέει ο Καρβέλας "γουρουνίτσα, δεν το πας καλά. Αν θες να βγαίνεις στις πίστες και να πέφτουν ξεροί δεν το πας καλά". «Γουρουνίτσα» ήταν το υποκοριστικό της πάντα, δεν έχει σχέση με το φαγητό….».

Και πρόσθεσε: «Από τότε κάτι της έκανε κλικ στο μυαλό της και για 8 μήνες έτρωγε κοτόπουλο στήθος με ρύζι και μπρόκολο. Έκανε μία ώρα τρέξιμο το πρωί, μία ώρα βάρη το απόγευμα και μία ώρα τρέξιμο το βράδυ. Αυτό κάθε μέρα. 10 μήνες μετά το αποτέλεσμα ήταν η γράμμωση που είδαμε στα Αστέρι.

Και κατέληξε: «Τη θυμάμαι στο στούντιο να τρώει ο Καρβέλας σουβλάκι και να του λέει “μπορώ να το μυρίσω;”. Από το 1996 δεν σταμάτησε να γυμνάζεται ποτέ»»

Δείτε το βίντεο παραπάνω από την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται!

Διαβάστε επίσης:

Βίσση: Η ηλικία και η παραδοχή: «Έχω φερθεί στο σώμα μου απαίσια. Έχω κάνει εγκληματικές δίαιτες»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved