Media

Δανάη Μπάρκα: «Η μαμά μου με έχει δηλητηριάσει με ψαρόσουπα κατά λάθος... Κατά τύχη είμαι εδώ»

Gossip-tv Team

Η Δανάη Μπάρκα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία μίλησε για την Βίκυ Σταυροπούλου και την ιδιαίτερη σχέση μαμάς- κόρης που έχουν μεταξύ τους. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού, οι οποίοι την παρακολουθούν μέσα από την πρωινή εκπομπή της και περνούν φανταστικά τα πρωινά τους, που τα γεμίζουν, με αυτόν τον τρόπο με θετική ενέργεια.

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" και μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την καθημερινότητά της, αλλά και τον ρόλο της μαμάς της, Βίκυς Σταυροπούλου στη ζωή της. Η ίδια την περιγράφει ως μια πολύ χαλαρή μαμά, που πολλές φορές είναι λογική, ενώ υπάρχουν και εκείνες, που μπορεί να πιστέψει κάποιος ότι έρχεται από άλλον πλανήτη. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι με την μαμά της έχουν ζήσει επικές στιγμές, μιας και εκείνη την είχε δηλητηριάσει καταλάθος με μια ψαρόσουπα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Η μαμά μου όταν με βλέπει και είμαι καλά, δεν μπλέκεται πολύ στα δικά μου. Αλλά πάντα κάνει κάτι και δίνει το παρών. Μπορεί, παραδείγματος χάρη, να μου στείλε ένα μήνυμα, ενώ δεν έχουμε μιλήσει όλη μέρα και να μου πει: "Δεν ήθελα κάτι, απλά να σου πω ότι σε αγαπάω". Είναι μια κλασσική ελληνίδα μαμά, που πολλές φορές κάνει και σαν Σουηδέζα. Είναι η πιο αστεία μαμά που έχω γνωρίσει. Μια φορά με είχε δηλητηριάσει καταλάθος με μια ψαρόσουπα. Δεν ήθελα να την προσβάλλω και λέω θα δοκιμάσω. Μετά από περίπου τρεις ώρες, ξεκίνησα να έχω ενοχλήσεις και την πήρα τηλέφωνο. Της είπα ότι έχω πάθει δηλητηρίαση και εκείνη την ώρα μου είπε: "Μπορεί να φταίει ότι έβγαλα το ψάρι Δευτέρα και το μαγείρεψα Τετάρτη""

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved