Media

Η Γη της Ελιάς: Η Χρύσα Παπά στη θέση της Βαρβάρας Λάρμου ως Εύα Δήμα-Τι συνέβη και αντικαταστάθηκε;

Gossip-tv Team

Μία νέα ηρωίδα θα μπει στην αγαπημένη δραματική σειρά του MEGA, "Η γη της ελιάς".

Σύμφωνα με την εκπομπή "Ελένη" με την Ελένη Μενεγάκη, η Χρύσα Παπά είναι η νέα προσθήκη στο cast της σειράς. Η ηθοποιός, που έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου, θα ενσαρκώσει την Εύα Δήμα, μία όμορφη γυναίκα που θα γνωριστεί με τον Στάθη και θα έρθουν κοντά...

Η Χρύσα Παπά θα αντικαταστήσει τη Βαρβάρα Λάρμου, η οποία θα υποδυόταν αρχικά τη συγκεκριμένη ηρωίδα. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος της εκπομπής, Δήμητρα Καλφούντζου, η Βαρβάρα Λάρμου νοσεί με Covid-19 και δεν μπορεί να μπει άμεσα σε γυρίσματα.

Ωστόσο, η Χρύσα Παπά δεν ήταν ξαφνική επιλογή για την αντικατάσταση του ρόλου. Η ηθοποιός είχε συμφωνήσει από καιρό τη συνεργασία της με την παραγωγή της σειράς, ως γκεστ, σε άλλο ρόλο που ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμος. Τον ρόλο αυτό θα αναλάβει εν τέλει η Βαρβάρα Λάρμου, την οποία θα δούμε στις οθόνες μας σε δεύτερο χρόνο.

Ποια είναι η Εύα Δήμα

Μια όμορφη γυναίκα, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, η οποία ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Κληρονομεί, μαζί με τον αδελφό της, κτήματα από τη Μανιάτισσα γιαγιά τους και γι’ αυτό το λόγο επισκέπτεται τη Μάνη. Ο σκοπός της, αφού εξερευνήσει την περιοχή, είναι να κατασκευάσει τουριστική μονάδα στο Πόρτο Κάγιο.

Παράλληλα, θα γνωριστεί και θα έρθει κοντά με έναν από τους ήρωες της σειράς, τον Στάθη, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις και σχόλια καθώς αυτή η σχέση θα προχωράει...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved