Media

Γιάννης Ζουγανέλης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν ένα σημάδι για να αντιληφθώ και άλλα πράγματα»

Gossip-tv Team

Ανοιχτά: Το βράδυ της Πέμπτης (10/2) ο Γιάννης Ζουγανέλης θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, στο Open.

Η εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα εξασφάλισε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του, ο οποίος μεταξύ άλλων μιλάει για το κίνημα #metoo αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη.
«Λίγο πολύ από τις συμπεριφορές των ανθρώπων καταλαβαίνεις τι μπορεί να υποβόσκει. Βλέπεις τις συμπεριφορές και λες αυτός είναι βίαιος και ενδεχομένως μπορείς να είναι βίαιος και στον τρόπο που συμπεριφέρεται με το άλλο ή το ίδιο φύλο. Χάρηκα που βγήκε όλο αυτό αλλά πιστεύω πως το ποσοστό στον χώρο μας είναι πολύ λιγότερο από το ποσοστό από την υπόλοιπη κοινωνία», λέει αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Εγώ έχω συνεργαστεί και με τον Πέτρο Φιλιππίδη και με τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά δεν είχε πέσει ποτέ στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο. Ο Πέτρος είχε μία μυστήρια ενέργεια, πολύ δυναμικός στον τρόπο που στεκόταν στη ζωή και στη σκηνή. Συνεργαστήκαμε στην παράσταση Ιππείς και εκεί είχε μια τάση ήθελε να μου κόψει μία σκηνή, στην οποία εγώ είχα μεγάλη επιτυχία. Αυτό ήταν ένα σημάδι για να αντιληφθώ και άλλα πράγματα», καταλήγει.

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved