Media

Κόλαφος ο Τριαντάφυλλος: «Κατακεραυνώνει» τον Λάμπρο Κωσταντάρα - «Χάρηκα πάρα πολύ που έφυγε»

Gossip-tv Team

Ο Τριαντάφυλλος εξήγησε τους λόγους που έκανε δημόσια το αιχμηρό σχόλιο για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Πριν λίγες ημέρες ο Τριαντάφυλλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είχε κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Ο λόγος αυτής της ανάρτησης ήταν επειδή όσο ο ίδιος συμμετείχε πέρυσι στο παιχνίδι, ο Λάμπρος τον σχολίαζε αρνητικά.

Σήμερα (14/2), ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του «Πρωινό» και μεταξύ άλλων εξήγησε τον λόγο που έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση.

«Το δικό μου μήνυμα ήταν αιχμηρό; Που του είπα καλό ταξίδι και να γυρίσει πίσω στην οικογένειά του; Δεν ισχύει αυτό. Χάρηκα πάρα πολύ που έφυγε γιατί ο κόσμος βλέπει πράγματα. Εμένα μου στείλανε όλα αυτά που έγραφε για εμένα και εγώ απόρησα με το επίπεδο αυτού του να ανθρώπου. Ένας άνθρωπος με αυτό το επίπεδο δεν περίμενα να γράφει τόσο μεγάλες κακίες. Και υποτίθεται ότι ήμασταν και φίλοι, έχουμε κάνει και δουλειές μαζί, ο κόσμος βλέπει κρίνει θα το πω ξανά, σοκ απλά», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Όσο για το αν του λείπει το Survivor είπε:«Το Survivor το βλέπω αλλά δεν μου λείπει καθόλου γιατί πέρασα 6,5 μήνες εκεί πέρα και ήταν σαν μία αιωνιότητα. Το περσινό ήταν καλύτερο βέβαια και αυτό φαίνεται και στην τηλεθέαση».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved