Media

Αποκαλυπτική η Μπέττυ Μαγγίρα! Ο καλεσμένος που την έκανε να νιώσει άβολα! (Video)

Gossip-tv Team

H Μπέττυ Μαγγίρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show και μίλησε για το Ποιος είναι πρωινιάτικα αλλά και τις άβολες στιγμές on air!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το ήξερα ότι θα είναι δύσκολο το πρωινό, ήξερα ότι θα είμαι σε ένα χωράφι με πολύ ανταγωνισμό, ίσως και τον μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ στην πρωινή ζώνη. Ήξερα που πάω αυτό που δεν φαντάστηκα ήταν ότι η επικαιρότητα θα είχε τόσο άσχημες ειδήσεις. Δεν γίνεται να γυρίσεις την πλάτη στην επικαιρότητα και για μένα αυτό με έχει δυσκολέψει» είπε.

Και πρόσθεσε: «Είναι εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχω παρουσιάσει δεν σε παίρνει να μην βγεις καλά».

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης τόνισε: «Όταν έχασα τη μητέρα μου βούρκωσα δεν ήθελα να δουν μία γυναίκα να κλαίει γοερά στην τηλεόραση»

Και υπογράμμισε: «Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ και να βγω μετά την κηδεία της μαμάς μου. Έχει τύχει να πω και λάθος ονόματα. Τώρα για άβολη στιγμή ίσως δύο καλεσμένοι, που δεν μιλούσαν καθόλου. Δεν θέλω να πω ποιος ήταν. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Δεν έλεγε τίποτα. Δηλαδή ρωτούσες κι απαντούσε με ερώτηση. Το πήγαινες από εδώ, το πήγαινες από εκεί αλλά δεν. Μαθαίνεις από αυτά. Αισθάνεσαι αμήχανα εκείνη τη στιγμή γιατί είναι και ζωντανό. Άσε δεν τελειώνει ο χρόνος».

Δείτε όλα όσα είπε παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved