Σασμός spoiler: Η Αργυρώ επισκέπτεται τον Αστέρη στη φυλακή και κάπως έτσι έρχεται η ανατροπή
Media

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ επισκέπτεται τον Αστέρη στη φυλακή και κάπως έτσι έρχεται η ανατροπή

Σασμός spoiler: Έρχεται η στιγμή που φέρνει την ανατροπή στη σχέση Αργυρώς – Αστέρη μετά το φονικό.

Μπορεί η Αργυρώ να αρνούνταν πεισματικά να δει τον δολοφόνο του αδερφού της, όπως η ίδια τον αποκαλεί, όταν ο Μαθιός της το ζήτησε, ωστόσο αυτό θα αλλάξει!

Στα προσεχή επεισόδια λοιπόν θα δούμε την Αργυρώ, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, να συνεχίζει να είναι βυθισμένη στη θλίψη της όμως στην προσπάθειά της να μάθει τι ακριβώς συνέβη και ο Αστέρης πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό της θα κάνε μια παράτολμη κίνηση. Η Αργυρώ θα επισκεφτεί τη Στέλλα και θα της ζητήσει να την πάει στον Αστέρη.

Η πρώτη αντίδραση της Στέλλας είναι αρνητική καθώς γνωρίζει πως ναι μεν, ο Αστέρης θα πάρει μια ανάσα όταν τη δει, από την άλλη όμως σκέφτεται πως αν δει την αγαπημένη του σε αυτή την κατάσταση, αφού συνεχίζει να είναι ψυχολογικό ράκος, είναι ικανός να κάνει κακό στον εαυτό του, σκεπτόμενος πως φταίει εκείνος για την κατάσταση της.

Τελικά οι δυο τους θα συναντηθούν, αλλά η κατάσταση και των δυο θα είναι τρομακτική!

Στο σημερινό επεισόδιο

O Αστέρης μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς, και βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην απελπισία. Η Μαρίνα επισκέπτεται τον τόπο όπου έπεσε νεκρός ο γιος της. Η Αργυρώ κάνει προσπάθειες να συνέλθει, και έρχεται πιο κοντά με τον Άγγελο, την ώρα που το χάσμα του τελευταίου με τη Στέλλα παραμένει αγεφύρωτο.

Ο Μανόλης θα γνωρίσει για πρώτη φορά τον έρωτα στο πρόσωπο της Κλαίρης, ενώ ο Μύρων θα προσεγγίσει την Άσπα, παρά τις προειδοποιήσεις του Αντώνη. Η απελπισία του Αστέρη, και η ανάγκη του να επικοινωνήσει με την Αργυρώ, θα τον οδηγήσει σε παράτολμες αποφάσεις και σε συμμαχία με το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved