Media

Αποκαλυπτική η Τσαλιγοπούλου: «Έπρεπε να φύγω από τον γάμο μου για να κάνω καριέρα»

Gossip-tv Team

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Τσαλιγοπούλου και μίλησε για όλους και για όλα.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, Στούντιο 4 και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ζωή της πριν ασχοληθεί με το τραγούδι και αποκάλυψε πως ήταν από τις πρώτες γυναίκες που πήραν διαζύγιο.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου αρχικά δήλωσε:«Συνέχεια κάνω επαναστάσεις… Μετά το 1990 άρχισαν να κινούνται πιο γρήγορα τα πράγματα, να αλλάζουν αυτά. Τα διαζύγια δεν υπήρχαν πριν. Δεν υπήρχε περίπτωση να χωρίσεις τότε, είχα και τον γιο μου. Ήταν η ανάγκη μου να φύγω από την μικρή πόλη και να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Είναι πολύ εύκολο να πάρω μια λάθος απόφαση και να μείνω, να περάσουν τα χρόνια. Οι συνήθειες στον άνθρωπο είναι ο μεγαλύτερος εχθρός. Ήξερα όμως ότι αυτό που με διακατέχει, το ένστικτό μου ήταν το σωστό. Ήταν μια εποχή που οι μισοί έλεγαν τι πας να κάνεις και οι άλλοι μισοί να ακολουθήσω αυτό που θέλω».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε:«Έπρεπε να φύγω από τον γάμο μου, για να κάνω καριέρα. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν δεν έφευγα. Το τραγούδι για μένα ήταν κάτι πάνω από όλα. Όταν χώρισα πήγα στη Θεσσαλονίκη με το παιδί μου, πέρασα δύσκολα. Από την μια μεριά ήταν όμορφο και από την άλλη διακατεχόμουν από τύψεις. Δύσκολο πράγμα για τη γυναίκα σε αυτή την εποχή… Βρήκα κατευθείαν δουλειά, έκανα και μαθήματα φωνητικής. Ξεκίνησα να τραγουδάω και ήταν το ένα καλό μετά το άλλο».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved