Media

Συγκλονίζει η Μυρτώ Αλικάκη: «Όταν ήμουν 5 χρονών, χάθηκε ένα μωρό στον τοκετό... Μου είχε μείνει»

Gossip-tv Team

Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε για την σημασία της οικογένειας στη ζωή της, τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη, αλλά και την σειρά "Αναστασία", που εκτόξευσε την καριέρα της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, με μια τεράστια πορεία στον χώρο της υποκριτικής τις τελευταίες δεκαετίες.

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Τι λες τώρα" και στην Κατερίνα Καραβάτου, μιλώντας αναλυτικά για τον θεσμό της οικογένειας και την σημασία που έχει στην ζωή της, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Μάλιστα, ή ίδια αναφέρθηκε και στο κομμάτι του #Metoo και στις καταγγελίες που έχουν γίνει στον χώρο του θεάτρου, λέγοντας ότι περιμένει το αποτέλεσμα. Τέλος, αναφέρθηκε στον Πέτρο Λαγούτη, με τον οποίο, ακόμα και αν έχουν χωρίσει, έχουν μια πολύ καλή σχέση για τα παιδιά τους, αλλά και αυτό φαίνεται και προς τα έξω, μιας και κάθε φορά που συναντιούνται μαζί, ακόμα και επαγγελματικά, έχουν ένα χαμόγελο αισιοδοξίας.

Όπως ανέφερε η Μυρτώ Αλικάκη χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ήθελα να έχω αδέρφια γιατί όταν ήμουν πέντε χρονών χάθηκε στον τοκετό ένα μωρό και μου είχε μείνει σαν κάτι πολύ βαρύ και είπα είπα δεν θα κάνω ένα παιδί και έκανα δυο... Η σχέση μου με τον Πέτρο Λαγούτη είναι από εκείνα τα πράγματα που με κάνουν να νιώθω περήφανη και για τους δύο μας. Θέλουμε να κάνουμε παρέα, πλέον έχουμε κατακτήσει κάτι το οποίο δεν αλλάζει για κανένα λόγο»

«Πάντα υπάρχει κάποιος κόσμος που πιστεύει ότι οι ηθοποιοί είναι θεατρίνοι, εξώλης και προώλης. Μου είναι εντελώς αδιάφορο αυτό το κοινό. Πολύς κόσμος πιστεύω έχει σταθεί στο θάρρος που βρήκαν οι άνθρωποι να μιλήσουν και να εκτεθούν... Χωρίς δεύτερη σκέψη πιστεύω ότι πρέπει να τιμωρηθούν για όσα έχουν πράξει. Δεν είμαι το είδος του ανθρώπου που ευχαριστιέται με δικαστικά θέματα, τον πόνο των ανθρώπων, των θυμάτων και των θυτών»

«Η “Αναστασία” είναι μία ευλογία στη ζωή μου, μία αδιανόητη τύχη. Ακόμα και η δυσκολία που μου προκάλεσε η αναγνωρισιμότητα ήταν ευλογία, γιατί από νωρίς διαπραγματεύτηκα πέντε βασικά πράγματα και ξεμπέρδεψα».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved