Σασμός spoiler: Η Αργυρώ γνωρίζει τον Σταύρο και αυτή είναι η πρώτη φωτό του ζευγαριού στα Γιάννενα
Media

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ γνωρίζει τον Σταύρο και αυτή είναι η πρώτη φωτό του ζευγαριού στα Γιάννενα

Σασμός: Τον έρωτα θα γνωρίσει και πάλι η Αργυρώ στο πρόσωπο του Σταύρου!

Τα γυρίσματα στα Γιάννενα έχουν ήδη ξεκινήσει και το γύρο των social media κάνει η πρώτη φωτογραφία του νέου ζευγαριού στο Σασμό. Αργυρώ και Σταύρος ποζάρουν μαζί και το στιγμιότυπο γίνεται viral.

Στα Γιάννενα Αργυρώ και Μαρίνα αντιμετωπίσουν μεγάλες δυσκολίες. Ακόμα και οικονομικά, θα φτάσουν σχεδόν στο μηδέν. Η Μαρίνα αλλά και η Αργυρώ θα πιάσουν δουλειά, θα γνωρίσουν ενδιαφέροντες ανθρώπους, θα χτίσουν σιγά-σιγά μια νέα ζωή, με κόπους, αλλά και αγάπη. Η Αργυρώ μάλιστα θα γνωρίσει εκεί έναν νέο έρωτα που σίγουρα θα φέρει μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.

Δες την πρώτη φωτό

Ποιος είναι ο Γιώργος Χριστοδούλου

Μερικές από τις σημαντικότερες συνεργασίες του ήταν με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό στην παράσταση “Acropolisreconstraction”, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στην παράσταση “7 χρόνια” με τον Στάθη Λιβαθινό στις παραστάσεις “Ερωτόκριτος” και “Ο Ηλίθιος” στο θέατρο “Ακροπόλ”, “Ο θάνατος του Δαντόν” για το Φεστιβάλ του Γκίσεν στη Γερμανία, καθώς επίσης και στην “Ιλιάδα” για το φεστιβάλ Αθηνών και άλλα διεθνή φεστιβάλ.
Η συνεργασία του με το φεστιβάλ Αθηνών συνεχίστηκε με τις παραστάσεις “Ηλέκτρα” σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ντέλλα, “Η σφαγή των Παρισών” και “Η τραγική ιστορία του Ριχάρδου Γ” με την ομάδα “H ορχήστρα των μικρών πραγμάτων” σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη.


Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό θέατρο στην παράσταση “Πόθοι κάτω απο τις λεύκες”, σε σκηνοθεσία Αντώνη Αντύπα και τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου στην παράσταση “Το γλυκό πουλί της νιότης” σε σκηνοθεσία Άντζελας Μπρούσκου.
Το 2015 συνσκηνοθέτησε με τον Γεράσιμο Μιχελή το έργο “Ο μικρός Χίτλερ” που παίχτηκε για δύο χρονιές στο θέατρο του Νέου Κόσμου.
Τελευταία του συνεργασία ήταν με τον Γιώργο Παπαγεωργίου στην παράσταση “Αρίστος” στο Θέατρο του Νέου κόσμου.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved