Media

«Άφωνη» η Μενεγάκη – «Γνωστός ηθοποιός μου είπε «δεν νομίζω να υπέγραψες» και μου κόπηκαν τα ύπατα…»

Gossip-tv Team

Μία αποκάλυψη έκανε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στον αέρα της εκπομπής, Ελένη και τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και οι υπόλοιποι συνεργάτες της έμειναν άφωνοι!  

Με αφορμή το «Inventing Anna» που είναι η ιστορία μιας μεγαλειώδους απάτης, που έφτασε να είναι Νο1 στο ελληνικό Netflix.

Η Άννα Σόροκιν κατάφερε να ξεγελάσει τους «πλούσιους και ισχυρούς» της Νέας Υόρκης και να τους αποσπάσει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

Με αφορμή αυτή την ιστορία ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, είπε: «Μου έχει συμβεί και εμένα, Ελένη! Mου συνέβη και εμένα μία νεαρή κυρία μου πλασαριζόταν όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε ηθοποιούς ως γόνος πλούσιας οικογενείας… κάποια στιγμή μετά από ένα χρόνο την ψάχνανε και τη βρήκανε… για ένα μήνα πέρασα πάρα πολύ άσχημα. Κάποια στιγμή με παίρνει ένας γνωστός ηθοποιός παίζει σε σειρά του ΑΝΤ1, δεν μπορώ να πω το όνομά του, και μου λέει «δεν νομίζω να υπέγραψες τίποτα» και εκείνη τη στιγμή μου κόπηκαν τα ύπατα, κρύος ιδρώτας… ευτυχώς δεν είχα υπογράψει τίποτα. Θέλω να πω έκανε αυτή τη δουλειά. Εννοείται ότι δεν πλήρωνε ποτέ, υπάρχει αυτή η κυρία και ζει ανάμεσά μας και… έχει και θέση. Τότε την προσήγαν αλλά δεν μπήκε για τα καλά στην στενή… »!

Η Ελένη αναφώνησε «πλάκα μου κάνεις»!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Ελένη!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved