Media

Ελεονώρα Μελέτη: Η εξομολόγηση on air: «Σας εξηγώ ποια είναι και η δική μας θέση. Είναι αμήχανο….»

Gossip-tv Team

Η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία και τη διαφορετική θεματολογία στην εκπομπή της, Mega Καλημέρα λόγω της έκτακτης επικαιρότητας θέλησε να πει δυο λόγια.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια τόνισε: «Καταλαβαίνετε ότι η θέση μας είναι περίεργη. Μας ρωτούν και οι δικοί μας οι άνθρωποι «Πώς νιώθετε τώρα που γίνεται αυτός ο πόλεμος κι εσείς χρειάζεται να κάνετε και μια ανάσα από την επικαιρότητα να πείτε και πιο ανάλαφρα θέματα». Είναι περίεργο το πώς νιώθουμε. Νιώθουμε ότι από τη μία κάνουμε τη δουλειά μας και από την άλλη δεν είμαστε σε αυτό το mood πραγματικά, υπό την έννοια ότι με όλο αυτό που γίνεται γύρω μας προβληματιζόμαστε κι εμείς.»!

Και υπογράμμισε: «Βλέπουμε εικόνες οι οποίες μας στεναχωρούν βαθύτατα και συνειδητοποιούμε κιόλας -αυτό είναι που εμένα με τρελαίνει- ότι είμαστε και εξοικειωμένοι με αυτές τις εικόνες. Εμένα με διαλύουν οι εικόνες με τα παιδιά. Χθες το βράδυ βλέπαμε εικόνες με παιδιά που δίνουν τη μάχη με τον καρκίνο και αντιμετωπίζουν τώρα αυτές τις συνθήκες και με τον πόλεμο. Τρώγαμε εκείνη τη στιγμή οικογενειακά και συνειδητοποίησα ότι πλέον είμαστε τόσο εξοικειωμένοι με αυτές τις σκληρές εικόνες που μπορούμε και τις βλέπουμε την ώρα που η ζωή για όλους τους υπόλοιπους συνεχίζεται και αυτό είναι ένα άσχημο σημάδι για όλους μας.»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Κάθε μέρα που περνάει σε αυτόν τον πόλεμο λέμε ότι η χθεσινή ήταν χειρότερη. Τελικά, φαίνεται ότι κάθε μέρα που ξυπνάμε ίσως είναι χειρότερη από την προηγούμενη… Δεν νιώθω την ανάγκη να δικαιολογηθώ γι’ αυτό που κάνουμε, απλά σας εξηγώ ποια είναι και η δική μας θέση. Είναι αμήχανο»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Mega καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved