Media

X Factor: Ο Θανάσης Πάτρας στα παρασκήνια των auditions που κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου

Gossip-tv Team

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και ο Θανάσης Πάτρας βρέθηκαν στα παρασκήνια των auditions του X Factor που έρχεται στο Mega στις 18 Μαρτίου!

Το αγαπημένο μουσικό talent show επιστρέφει την Παρασκευή 18 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο MEGA.

To Χ Factor, το μακροβιότερο μουσικό talent show, μπαίνει στην τελική ευθεία και έρχεται στο MEGA για να αναδείξει τον επόμενο σούπερ σταρ της χώρας, μέσα από μία παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών.

Ο νικητής του X Factor διεκδικεί 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ.

Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται, αλφαβητικά, από τους Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιο Ρόκκο, με τους τέσσερις καταξιωμένους καλλιτέχνες να είναι έτοιμοι να αναμετρηθούν μεταξύ τους για να εντοπίσουν το μεγαλύτερο νέο ταλέντο.

Τα live του X Factor, θα παρουσιάσει με την ξεχωριστή αμεσότητα και το χιούμορ του ο Αντρέας Γεωργίου, ενώ στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος θα εμψυχώνουν και θα μεταφέρουν τη θετική τους ενέργεια στους διαγωνιζόμενους.

«Είναι διαφορετική εμπειρία έχω το άγχος των παικτών», είπε η Κατερίνα Λιόλιου στον Θανάση Πάτρα.

«Δεν είναι μόνο η φωνή, το παρουσιαστικό ή η κίνηση. Είναι ένα σύνολο. Αυτό το σόου έχει πάρα πολλά να μας πει φέτος», σημείωσε από την πλευρά του ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο Θανάσης Πάτρας κατάφερε να «τρυπώσει» και στις πρόβες που κάνουν οι διαγωνιζόμενοι λίγο πριν βγουν στη σκηνή, με τις φωνές τους – όπως θα διαπιστώσετε – να εντυπωσιάζουν!

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved