Media

Chart Show: Η άβολη στιγμή για την Δέσποινα Βανδή- Τι την έφερε σε δύσκολη θέση;

Gossip-tv Team

Chart Show Your Countdown: Η Δέσποινα Βανδή υποδέχτηκε στο πλατό του μουσικού σόου την Εύη Δρούτσα, την οποία και εκτιμάει, εδώ και χρόνια, αφάνταστα.

Είναι ίσως μια από τις πιο διάσημες στιχουργούς, που έχει γράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου.

Με την εισβολή της Εύης Δρούτσα στο πλατό του Chart Show Your Countdown, εκείνη θέλησε να μοιράστεί μερικά μυστικά για την Δέσποινα Βανδή, αλλά και για στιγμές που είχαν περάσει μαζί στο παρελθόν. Μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια ήρθε σε αμηχανία. Γιατί όμως συνέβη αυτό;

«Για σένα θέλω να πω. Είχα πάει ένα τριήμερο με τον Λάμπη και έρχεσαι εσύ κοριτσάκι, κράταγες και ένα κασετόφωνο και έφερνες να ακούμε τραγούδια» είπε στην αρχή η Ευη Δρούτσα, με την Δέσποινα Βανδή να της απαντά: «Χριστέ μου, όλα θα τα πει; Δεν ξέρω τι λέει παιδιά, δεν ξέρω».

Στη συνέχεια, η Εύη Δρούτσα της είπε:«Όταν ήρθες μόνιμα στην Αθήνα, είχες μεγάλο πρόβλημα οικονομικό», με την τραγουδίστρια να παραδέχεται: «Είχα νοικιάσει ένα πολύ μικρό σπιτάκι, είχα μέσα έναν καναπέ κι έναν σκύλο. Αυτά ήταν τα υπάρχοντά μου, αλλά περνούσα τέλεια παιδιά. Δεν είναι το χρήμα αυτό που σε κάνει να περνάς καλά».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved