Media

Ζουγανέλης για Metoo: «Δεν υπάρχει μόνο η βία στις διαπροσωπικές σχέσεις. Η βια υπάρχει παντού»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το ελληνικό #Metoo, αλλά και για τις υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαρίας Ηλιάκη,"Τι λες τώρα", μίλησε με άκρως αποκαλυπτικό τόνο ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για το #metoo, λέγοντας ότι δεν θα έπρεπε να προστατεύει μόνο την βία στις διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και σε γενικότερο επίπεδο, δίνοντας συγκεκριμένα παραδείγματα από το παρελθόν, όπου σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα, οι γυναίκες βίωναν την έννοια της προσβολής σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι ταυτισμένος με τις κινήσεις του #MeToo. Γιατί δεν θα έπρεπε να εκφράζεται μόνο μέσα από τις διαπροσωπικές σχέσεις. Τι έκανε το #MeToo για τηλεοπτικές εκπομπές που κατά την άποψή μου η γυναίκα έχει προσβληθεί ασύστολα. Που έχει μία φυσιογνωμία σαν γυναίκα πρότυπο τσό***ς. Η ζωή δεν είναι μόνο η βία στις διαπροσωπικές σχέσεις, είναι και η βία της κοινωνίας»

Όσον αφορά τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο ίδιος είπε ότι δεν θα πήγαινε να τους δει στις φυλακές, εκτός αν τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά: «Ο Πέτρος είναι δυνατός ηθοποιός αλλά είχε υπενεργητικότητα στη σκηνή αλλά και στη διαδικασία της έκφρασής του. Κάποια στιγμή διεκδικούσε τα πάντα, την πρωταγωνιστικότητά του έτσι που εγώ δεν συμφωνούσα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved