Media

Ελευθερία Ελευθερίου: Πως απαντά στο ενδεχόμενο του να πάει και πάλι στην Eurovision;

Gossip-tv Team

Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε για το Survivor και την Eurovision, αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια, δίνοντας λεπτομέρειες για το αν θα ξαναπήγαινε και πάλι. 

Η όμορφη τραγουδίστρια είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 2012 με το τραγούδι της Aphrodisiac.

Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε στην εκπομπή "Τι λες τώρα" και υπήρξε άκρως αποκαλυτική. Η ίδια μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες για όλα εκείνα που ετοιμάζει, μιας και, όπως είπε, δεν μπορεί να αποκαλύψει ακόμα πολλά πράγματα.

Παράλληλα, η ίδια μίλησε για το Survivor, όπου φέτος το παρακολουθεί, μιας και μέσα στο παιχνίδι έχει άτομα, με τα οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις. Τέλος, η Ελευθερία Ελευθερίου ρωτήθηκε για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurvovision, μιας και η ΄διια είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό, το 2012 με το τραγούδι "Aphrodisiac", το οποίο, αν και το είχε προσπαθήσει πολύ, δεν είχε καταφέρει να πάει πολύ καλά.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: "Θα ξαναπήγαινα στην Eurovision. Όταν είχα πάει ήμουν πολύ μικρή και δεν είχα την εμπειρία που έχω τώρα. Αν ξαναπήγαινα, θα τα έκανα όλα εντελώς διαφορετικά και το θέλω πολύ. Στηρίζω την συμμετοχή της Κύπρου με την Ανδρομάχη Δημητροπούλου, αλλά και την ελληνική συμμετοχή με την Αμάντα Γεωργιάδη. Έχω ακούσει τα τραγούδια και μου αρέσουν πολύ"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved