Media

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η αποκάλυψη για την καταγωγή της - «Έχω ρίζες από την Αιθιοπία»

Gossip-tv Team

H Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στην εκπομπή, The 2night show για τον γάμο της με τον Φάνη Μουρατίδη, τα περίεργα που της έχουν συμβεί στο θέατρο αλλά αποκάλυψε ότι έχει ρίζες και από την Αιθιοπία.

Αρχικά είπε: «Έχουμε παντρευτεί με πολιτικό γάμο με τον Φάνη. Δεν έχω βάλει νυφικό. Δεν μου αρέσουν τα νυφικά σαν ρούχα. Δεν είμαι γαμοφοβική, δεν μου αρέσει η τελετή, η σύμπραξη των ανθρώπων μου αρέσει».

Όσο για τα ευτράπελα στο θέατρο, ανέφερε: «Έπαιξα έναν μονόλογο μια γυναίκα με τετραπληγία. Στην πρώτη σειρά ήταν ένας κύριος με ένα τεράστιο κομπολόι και ο ήχος ήταν εκκωφαντικός. Έκανα τεράστια υπομονή, ήταν δύσκολο να σταματήσω και αναρωτήθηκα γιατί ήρθε αυτός ο κύριος στο θέατρο. Συμβαίνει σπάνια…»!

Και τόνισε: «Έχω πάθει «σεντόνι». Από τις πρώτες μου παραστάσεις. Συμβαίνει αυτό, από την επανάληψη»!

Και για τον Φάνη Μουρατίδη, είπε: «Είναι και λίγο μοιραίο τελικά να κάνεις σχέση με κάποιον συνάδελφο» και πρόσθεσε ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είναι ενίοτε αναπόφευκτος.

Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Όταν είχα γεννήσει δούλευε ο Φάνης και αυτό μέσα μου με πείραζε. Ξαφνικά βρέθηκα στο σπίτι να κάθομαι».

Και αποκάλυψε: «Έχω ρίζες από την Αιθιοπία. Ο μπαμπάς μου γεννήθηκε εκεί. Έχει καταγωγή από εκεί και από Γαλλία και από Κύπρο».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved