Media

Χρήστος Νικολόπουλος: Η κατάθλιψη, οι αντιζηλίες και το περιστατικό που τον έκανε να κλάψει!

Gossip-tv Team

Ο Χρήστος Νικολόπουλος μίλησε στο MEGA Καλημέρα για το φλερτ με την κατάθλιψη, τις αντιζηλίες, τα προβλήματα από καλλιτέχνες αλλά και τη γυναίκα του, την οποία έχει χαρακτηρίσει «ήρωα της οικογένειας».

Ο Χρήστος Νικολόπουλος αναφέρθηκε στην οικογένειά του, αλλά και στην απόφαση του να ασχοληθεί με το τραγούδι.

«Η οικογένειά μου δεν έχει σχέση με την μουσική, εγώ γεννήθηκα με την αγάπη για την μουσική. Για λόγους βιοποριστικούς ασχολήθηκα με την μουσική, επειδή είμαι από πολύ φτωχή οικογένεια. Όταν ξεκίνησα με έλεγαν παιδί – θαύμα. Στα 13 μου έπαιζα σε γάμους, πανηγύρια και κέντρα», δήλωσε αρχικά.

Παράλληλα, μίλησε για τις συνεργασίες του με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες, και αποκάλυψε ποιους «νέους» ξεχωρίζει.

«Έχω ξεχωρίσει τον Βέρτη, τον Οικονομόπουλο από τους νέους. Ο Μανώλης Χιώτης είναι και ήταν το ίνδαλμα όλων των μπουζουξήδων, έπαιξα μια σεζόν μαζί του. Έχω παίξει με τον Γιώργο Ζαμπέτα, όταν έλειπα σε περιοδείες με περίμενε για να αρχίσει τον νέο του δίσκο», συμπλήρωσε.

«Πέρασα στάδια που φλέρταρα με την κατάθλιψη, από αντιζηλίες μουσικών, από προβλήματα που μου δημιουργούσαν καλλιτέχνες. Είμαι παραδοσιακός, μου αρέσει η οικογένεια. Τώρα έχω και 4 καταπληκτικά εγγόνια. Η γυναίκα μου ήταν ο ήρωας της οικογένειας μας», ανέφερε ο συνθέτης, σχετικά με την ψυχική υγεία του, αλλά και τις προσδοκίες των συναδέλφων του, που πολλές φορές του δημιουργούσαν προβλήματα.

Τέλος, μίλησε στην τηλεόραση, αλλά και σε ένα περιστατικό που τον έκανε να κλάψει.

«Μου είχαν κλέψει το μπουζούκι και το βρήκε φίλος μου σε παλαιοπωλείο, όταν το βρήκα έκλαιγα σαν μικρό παιδί. Η εμπειρία είναι άλλη στην τηλεόραση, είμαι συμπαρουσιαστής, αλλά είναι κάτι που το γνωρίζω πολύ καλά. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κουράστηκε και διαισθάνθηκε ότι κάνει κάποιες επαναλήψεις, πιστεύω θα επανέλθει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε στο «περιβόλι του ουρανού» για 5η χρονιά», πρόσθεσε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή,Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved