Media

Τσολάκη: Επέστρεψε στον αέρα του Open και έστειλε το δικό της μήνυμα - Ξανά ο Κωνσταντάρας στο πλατό

Gossip-tv Team

Η Ελένη Τσολάκη επέστρεψε ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ένα μήνα μετά την παύση της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα λόγω της επικαιρότητας και των έκτακτων εξελίξεων στην Ουκρανία, το κανάλι του Open αποφάσισε να διακόψει το «Open weekend» και την θέση της πήρε μία ενημερωτική εκπομπή.

Η παρουσιάστρια κατά την έναρξη της εκπομπής δήλωσε:«Πολύ καλημέρα. Αυτό είναι το μήνυμά μας και το λέμε μέσα από την καρδιά μας. Ένας μήνας συμπληρώθηκε από την ημέρα που είπαμε την τελευταία μας καλημέρα κι είμαστε πάλι εδώ, Τα γεγονότα κι οι εξελίξεις δεν μας άφησαν να είμαστε κοντά σας κι ο ρόλος της ψυχαγωγίας κάτι τέτοιες στιγμές είναι περίεργος. Ήμασταν όλοι πολύ μουδιασμένοι».

Και πρόσθεσε:«Στο κανάλι αυτό επιλέχθηκε να πρωταγωνιστήσει η ενημέρωση σας κι αυτό θεωρήσαμε ότι είναι το πιο σημαντικό για τις στιγμές που περνά η ανθρωπότητα. Από σήμερα είμαστε όμως κοντά σας και με το πιο γλυκό μας χαμόγελο θα προσπαθήσουμε να βάλουμε λίγη αισιοδοξία στην πραγματικότητά μας και στην καθημερινότητά μας»

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια υποδέχθηκε ξανά και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος είχε αποχωρήσει λόγω της συμμετοχής του στο Survivor.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved