Ρούλα Πισπιρίγκου: Είναι μανιώδης καπνίστρια και φύλακας της κρατά τον αναπτήρα έξω από το κελί
Media

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είναι μανιώδης καπνίστρια και φύλακας της κρατά τον αναπτήρα έξω από το κελί

Πάτρα: Στις φυλακές μεταφέρθηκε σήμερα από τη ΓΑΔΑ, όπου κρατούνταν από τη στιγμή της σύλληψής της, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η ίδια, λίγο πριν από τη μεταγωγή της στον Κορυδαλλό, μίλησε για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αποκαλύπτοντας μάλιστα, ότι η ίδια δεν περίμενε να βρεθεί στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη με την είσοδό της στις φυλακές πέρασε συνέντευξη από τη διευθύντρια των φυλακών και την επιβλέπουσα εισαγγελέα.

Αμέσως μετά την εξέτασαν γιατροί, με την ίδια να υπογράφει ότι είναι υγιής.

Καθόλη τη διαδικασία υπήρξε συνεργάσιμη, ενώ μετά το τέλος του διαδικαστικού κομματιού, μεταφέρθηκε μόνη της σε ένα από τα δύο κελιά, πάνω από το αναρρωτήριο των φυλακών.

Πρώτο της αίτημα στους υπεύθυνους των φυλακών είναι να έχει τηλεόραση έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Η ίδια, σύμφωνα με την εκπομπή Live News, είναι μανιώδης καπνίστρια και έξω από το κελί της υπάρχει φύλακας που κρατά τον αναπτήρα, ενώ υπάρχει και καρτοτηλέφωνο για να μπορεί να επικοινωνεί όταν το θέλει.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η 33χρονη βρίσκεται σε ειδικό κελί των φυλακών Κορυδαλλού.

Υπάρχουν φόβοι για τη σωματική της ακεραιότητα, εξού και θα προαυλίζεται μόνη σε συγκεκριμένες ώρες, θα σιτίζεται μόνη της και δε θα έχει καμία οπτική επαφή με άλλες κρατούμενες.

Δείτε το βίντεο του MEGA:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved