Media

VINΥΛΙΟ: Οι μεταμφιέσεις σε καρτούν και η «αποθέωση» στο Twitter για το φινάλε- Το αφιέρωμα έκπληξη!

Gossip-tv Team

VINΥΛΙΟ: Το επεισόδιο της Παρασκεύης 8 Απριλίου αποτέλεσε και το φινάλε της εκπομπής για την φετινή σεζόν και είχε ως θέμα τα παιδικά χρόνια, με τους χρήστες του Twitter να δηλώνουν ενθουσιασμένοι για όλο αυτό που θα ακολουθήσει. 

Είναι μια από τις θεματικές εκπομπές, που από την αρχή της φετινής σεζόν έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη αίσθηση, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν ανελλιπώς και χωρίς φυσικά να χάνουν επεισόδιο.

Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε με τις πιο ωραίες εικόνες, μιας και είδαμε τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση, να μεταμφιέζονται σε αγαπημένα καρτούν των περασμένων χρόνων, κυρίως για να μπουν για τα καλά στο κλίμα της θεματικής της εκπομπής. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης μεταμφιέστηκε σε Ντένις ο Τρομερός, η Βερονίκη Πίπη η Φακιδομύτη, ο Χρήστος Κιούσης σε γέρος του Muppet show και ο Γιάννης Σερβετάς σε Super Mario.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την έναρξη της εκπομπής παραπάνω

O Aντώνης Κανάκης, εκείνη τη στιγμή, μίλησε για το θέμα της εκπομπής, το οποίο δεν ήταν μόνο ιδιαίτερο, αλλά και άκρως διασκεδαστικό για όλους. Με λίγα λόγια, η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στην παιδική ηλικία και ο Αντώνης Κανάκης είπε ότι έχει σκοπό να μας θυμίσει τις αγαπημένες παιδικές σειρές, τα καρτούν, τις εκπομπές, τις ταινίες των ’80s και των ‘90s.

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν, μιας και όλοι τους δήλωσαν ενθουσιασμένοι για την θεματική της εκπομπής και φυσικά δεν γινόταν να μην σχολιάσουν την μεταμφίεση του Κανάκη σε "Ντένις ο τρομερός", μιας και αδιαμφισβήτητα του πήγαινε πάρα πολύ.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved