Media

Νίνο: «Μπήκα πρώτος στην αρένα για σφαγή κι έκανα όλα τα λάθη που δεν πρέπει» (Video)

Gossip-tv Team

Ο Νίνο ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε μεταξύ άλλων στη στη Ναταλία Γερμανού για το Fame Story, πριν από είκοσι χρόνια.

Αρχικά η παρουσιάστρια του είπε: «Έχεις μεγαλώσει 3 μέρες από το 2002. Έχω τόσα να θυμάμαι από σένα… Έχω να θυμάμαι πολύ ωραία Live από το Fame Story, έχω να θυμάμαι τις συζητήσεις που κάναμε όταν είχαμε καιρό και θυμάμαι ότι εσύ κι εγώ είμαστε το ίδιο κυκλοθυμικοί».

«Νομίζω όμως ότι είναι ένας παλιός μου εαυτός», είπε ο Νίνο με τη Ναταλία Γερμανού να του απαντά: «Α και για σένα ένας παλιός εαυτός και για μένα, το αφήσαμε πίσω και εσύ και εγώ».

Όσον αφορά το fame story, είπε: «Σκεφτόμουν ότι ήμουν ο πρώτος… Εμείς δείξαμε τον δρόμο, κάναμε τα λάθη και δείξαμε ποια δεν πρέπει να γίνουν. Εγώ μπήκα πρώτος στην αρένα για σφαγή. Δεν ήξερε κανείς πως να χειριστεί κάτι τέτοιο».

Και πρόσθεσε: «Έκανα όλα τα λάθη, αυτά που δεν πρέπει να κάνουμε. Έτσι ακολούθησε ο άλλος με όλο και λιγότερα κι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, που φοβούνται πάρα πολύ μην κάνουν λάθη. Αυτό σκεφτόμουν, που μου λες πως αισθάνεσαι»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved