Media

X Factor: Έπεσε στην αγκαλιά των κριτών και ξέσπασε σε κλάματα ο 16χρονος - Η συγκινητική στιγμή!

Gossip-tv Team

X Factor: O 16χρονος, Χρυσοβαλάντης ερμήνευσε δύο τραγούδια και… πέρασε στην επόμενη φάση!

Ξέσπασε σε κλάματα ο Χρυσοβαλάντης όταν συνειδητοποίησε ότι πέρασε στην επόμενη φάση!

Ο Χρυσοβαλάντης είναι τσιγγάνος και αν και έφηβος έχει ήδη δύο ανίψια, όπως λέει, ενώ προέρχεται από μια μεγάλη οικογένεια με τέσσερα αδέρφια.

«Είμαι περήφανος που είμαι τσιγγάνος. Η νοοτροπία των τσιγγάνων είναι να παντρεύονται μικροί, να κάνουν παιδιά λάλα εγώ έχω άλλα όνειρα. Θέλω να σπουδάσω, θέλω να ακολουθήσω τη μουσική», λέει και μιλά για την οικογένειά του.

«Έχουμε τη μουσική στο αίμα μας και δε γινόταν να μεγαλώσω χωρίς μουσική. Το όνειρό μου είναι να γίνω τραγουδιστής αλλά πάνω από όλα να τραγουδώ πρώτα για τον εαυτό μου και μετά για τον κόσμο».

Ο Χρήστος Μάστορας και ο Μιχάλης Κουινέλης του έδωσαν το πολυπόθητο «ναι», όμως όταν ήρθε η σειρά του Στέλιου Ρόκκου, είπε: «Θεωρώ ότι το σωστό σαν φίλος των γονιών σου είναι να σου πω ένα όχι και θα σου πω όχι για να καταλάβεις ότι όλο αυτό το κάνω για να σε καλυτερεύσω… Όχι ότι δεν αξίζεις…. Να θυμάσαι ότι ο Στέλιος μου είπε όχι γιατί θέλει να με μπριζώσει…»! Και η Μαρίζα Ρίζου είπε «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση.

Ο γλυκύτατος Χρυσοβαλάντης είπε «μπορώ να σας χαιρετήσω» και οι κριτές του απάντησαν «ναι» και τότε ο μικρός ξέσπασε σε κλάματα και όλοι έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν.

Ο Στέλιος Ρόκκος τότε συγκινημένος, του απάντησε: «μην κλαις! Χρυσοβαλάντη μου, ελπίζω να μη σε στεναχώρησα με αυτό μου το όχι… και να το κατάλαβες. Είσαι γλυκύτατος»!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved