Media

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ερώτηση που την έφερε σε αμηχανία - Έφυγε... τρέχοντας (video)

Gossip-tv Team

Η ερώτηση δημοσιογράφου έφερε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε τρομερή αμηχανία κι εκείνη έφυγε.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στην τρίτη μέρα της AXDW και οι δημοσιογράφοι όπως ήταν φυσικό «έπεσαν» πάνω της ώστε να απαντήσει στις ερωτήσεις τους.

Η παρουσιάστρια μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον, λέγοντας:«Συζητάμε διάφορα πραγματάκια. Έχουμε ακόμα μέλλον, έχουμε σχεδόν τρεις μήνες. Οι απαιτήσεις αυτής της εκπομπής είναι τεράστιες, είναι 10-12 ώρες γυρισμάτων τη μέρα, για να είμαι παράλληλα σε κάτι άλλο μόνο αν ήταν κάτι μια φορά την εβδομάδα, κάποιο show ενδεχομένως. Είναι δύσκολο να συνδυάσω δυο πράγματα, έχουμε και ταξίδια στην επαρχία οπότε είναι λίγο δύσκολο. Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπω κάθε μέρα, πάντοτε. Δε τα βλέπω με άγχος αλλά με περιέργεια, να δω πως πάει το πρόγραμμά μας. Μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά τα νούμερα για τον σταθμό και για την ώρα. Μου έχει λείψει πολύ το ζωντανό αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι επιδίωξή μου».

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν θα παντρευτεί με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και αν επιθυμούν να κάνουν παιδιά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φανερά αμήχανη, είπε:«Προσωπικός χρόνος υπάρχει. Ευτυχώς μένω μαζί με τον σύντροφό μου και τον βλέπω. Σκεφτόμαστε πολλά πράγματα. Όταν έρχεται η στιγμή θα τα πούμε κι αυτά. Παιδιά, αυτά δεν είναι θέματα που συζητιούνται, ούτε δημόσια. Λοιπόν σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved