Media

Ελένη: Ξέσπασε σε γέλια με την ατάκα της Νικόλ Σαραβάκου για τη μαμά της, Βίκυ Γεροθόδωρου

Gossip-tv Team

 

Η Βίκυ Γεροθόδωρου και η Νικόλ Σαραβάκου έδωσαν κοινή συνέντευξη στην Ελένη και μίλησαν για την ιδιαίτερη σχέση μαμάς και κόρης.

«Νιώθω ότι υπάρχει στο βάθος πάντα η σχέση της μαμάς και κόρης, αλλά πλέον τα τελευταία χρόνια έχει υπερισχύσει η φιλία», είπε η Νικόλ Σαραβάκου.

Η Βίκυ Γεροθόδωρου δήλωσε πως έχει εμπιστοσύνη στην κόρη της. Ιδιαίτερα τόνισε πως όλα πηγάζουν από την εμπιστοσύνη και την αγάπη.

«Έχω βάσιμες υποψίες ότι η κολλητή μου με κάνει παρέα για να κάνει παρέα με την μαμά μου», είπε χιουμοριστικά η Νικόλ και αυτή η ατάκα άρεσε στην Ελένη Μενεγάκη η οποία ξέσπασε σε γέλια.

Η ίδια δήλωσε στην «Ελένη» ότι δεν ξέρει από αγώνες, αλλά της αρέσει να βλέπει live αγώνες. Η αγάπη της είναι το τραγούδι, καθώς μεγάλωσε σε ένα σπίτι που έπαιζε συνέχεια μουσική.

Στα 17 της ανέβηκε στην σκηνή μαζί με τον Δημήτρη Κοργιαλά και τραγούδησε στίχους της μητέρας της, με την Βίκυ Γεροθόδωρου να συγκινείται.

«Είναι το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής μου», είπε η σπουδαία στιχουργός, Βίκυ Γεροθεοδώρου.

Η Νικόλ Σαραβάκου κυκλοφορεί το νέο της δίσκο με τίτλο «Βόλτα στην Πόλη» και έχει γράψει εκείνη τα τραγούδια. Επόμενος σταθμός ο «Σταυρός του Νότου», όπου θα κάνει εμφανίσεις.

Δείτε την υπέροχη συνέντευξη στην Ελένη στο παραπάνω απόσπασμα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved