Media

Χαρδαβέλλας για Πισπιρίγκου-Νικολούλη: «Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι μάνα σκότωσε το παιδί της»

Gossip-tv Team

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε στην εκπομπή Open Weekend για την πολύκροτη υπόθεση των παιδιών στην Πάτρα αλλά και για την επιτυχία που γνωρίζει μέσα από την έρευνά της η άλλοτε μαθήτριά του Αγγελική Νικολούλη

«Η υπόθεση με την Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως έχει πολύ δρόμο. Μου ήταν αδύνατον να πιστέψω ότι μία μητέρα σκότωσε το παιδί της», είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας αναφερόμενος στα όσα βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας για τη μητέρα που κατηγορείται για τον θάνατο της εννιάχρονης κόρης της.

Ο δημοσιογράφος την συνέκρινε με την υπόθεση του Δουρή, του πατέρα που βασάνιζε και σκότωνε εν συνεχεία τα παιδιά του και σχολίασε: "Η υπόθεση του Μανώλη Δουρή ήταν η πιο συγκλονιστική ιστορία στην ιστορία των εγκλημάτων".

Ο ίδιος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Αγγελική Νικολούλη λέγοντας χαρακτηριστικά «Χαίρομαι πολύ για την επιτυχία της. Παλαιότερα είχαμε πικραθεί αλλά μετά γίναμε φίλοι. Την καμαρώνω, είναι δική μου μαθήτρια».

Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στα πρώτα βήματα της καριέρας της Αγγελικής Νικολούλη και όπως πολλές φορές έχει τονίσει ο ίδιος ο Κώστας Χαρδαβέλλας, η μαθήτρια ξεπέρασε τον δάσκαλό της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved