Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Τους συγκίνησε όλους- Ο Τάκης Ζαχαράτος την χειροκρότησε με δάκρυα στα μάτια!

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο τρίτος ημιτελικός του Ελλάδα έχεις Ταλέντο εκρυβε απίστευτα μεγάλες εκπλήξεις, με την διαγωνιζόμενη από τις Φιλιππίνες να κλέβει την καρδιά κοινού και κριτών. 

Όσο προχωρούν τα επεισόδια και οι διαγωνιζόμενοι εμφανίζονται και πάλι επί σκηνής βλέπουμε ότι η βελτίωση τους είναι τρομερή, με τους κριτές να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Η διαγωνιζόμενη από τις Φιλιππίνες είχε ήδη εντυπωσιάσει από την οντισιόν της και πιο πολύ από όλους τον Τάκη Ζαχαράτο. Η ίδια είχε αφηγηθεί την προηγούμενη φορά την ιστορία της, λέγοντας ότι δεν έχει καταφέρει ποτέ να κάνει μαθήματα φωνητικής και ότι στην ουσία είναι αυτοδίδακτη και προσπαθεί μόνη της να προχωρήσει μπροστά και να κάνει καριέρα.

Μετά από την εμφάνισή της, η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, μιας και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όλα πήγαν καλά, μιας και άκουγε το κοινό να την χειροκροτά. Οι κριτές, κάνοντας την κριτική τους, δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την εμφάνισή της στη σκηνή του σόου.

Μάλιστα, τόσο ο Τάκης Ζαχαράτος, όσο και η Έλενα Χριστοπούλου στάθηκαν ιδιαίτερα στο τραγούδι που επέλεξε να πει η διαγωνιζόμενη, μιας και έκρυβε πολλές δυσκολίες.

Μάλιστα, ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος, μόλις την είδαν να ξεσπά σε κλάματα, της είπαν χαρακτηριστικά: "Μην κλαις, ήσουν μαγική, φανταστική, ήσουν φοβερή"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved