Media

Μαριάννα Τουμασάτου για Φιλιππίδη: «Όταν τα πράγματα είναι σκληρά, η τιμωρία πρέπει να είναι σκληρή»

Gossip-tv Team

Η Μαριάννα Τουμασάτου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το ελληνικό #metoo, μιλώντας και για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες, με τις οποίες έχει έρθει αντιμέτωπος. 

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, κάνοντας λόγο για τις καταγγελίες, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες και αφορούν σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" και μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου, σε μια συνέντευξη εκ βαθέων. Η ίδια αναφέρθηκε στην δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Πάνω σε αυτό το κομμάτι, η Μαριάννα Τουμασάτου ανέφερε ότι η τιμωρία για τέτοιου είδους αδικήματα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον χαρακτηριστική, για να αποφευχθούν τέτοιες συμπεριφορές στο μέλλον.

Όπως ανέφερε η ηθοποιός χαρακτηριστικά: «Πήγα στην δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί χρειάζεται να τους θυμίζουμε ότι είμαστε στο πλευρό τους. Δεν είναι προσωπικό, είσαι εναντίον του ανθρώπου που έχει καταχραστεί τα δικαιώματα του οποιουδήποτε. Τα κορίτσια είναι πολύ δυνατά. Είναι η αιχμή του δόρατος.

Θα αναγκάσουν την δικαιοσύνη να δει ξανά το νομικό πλαίσιο για να είναι σαφή τα δικαιώματα των ανθρώπων. Καλό θα είναι να εξαντληθεί η αυστηρότητα στα πλαίσια των πράξεων τους. Όταν τα πράγματα είναι σκληρά, πρέπει και η τιμωρία να είναι σκληρή για να δει και ο επόμενος ότι δεν τον παίρνει... Είμαι ψύχραιμη γιατί δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Είναι ηρωίδες που το ζούνε. Ακούω για αναπαραστάσεις και αναρωτιέμαι πόσες φορές θα το ζούνε τα κορίτσια. Είναι άξιες επαίνου».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved