Media

Δέσποινα Ολυμπίου: «Δεν συνειδητοποίησα όταν έπρεπε την επιτυχία που είχαν τα τραγούδια μου»

Gossip-tv Team

Η Δέσποινα Ολυμπίου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το θέμα της προβολής και πως ένιωθε τον πρώτο καιρό που έκανε καριέρα. 

Είναι μια από τις πολύ αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού, οι οποίοι και έχουν λατρέψει τα τραγούδια και την μουσική της, μιας και μετά από χρόνια, ακούγονται μέχρι και σήμερα οι παλαιότερες επιτυχίες της.

Η Δέσποινα Ολυμπίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Όλα Γκουντ" και παραχώρησε μια συνέντευξη εκ βαθέων στην Νάταλι Κακκαβά και τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Η τραγουδίστρια μίλησε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της και για το γεγονός ότι στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί την επιτυχία που έκαναν τα τραγούδια της. Μάλιστα, έκανε λόγο για το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας, σημειώνοντας ότι της ήταν αρκετά δύσκολο να το διαχειριστεί.

Όπως η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τον πρώτο καιρό δυσκολευόμουν με την προβολή αν και κάποιους πιστεύει ότι αφού βγαίνεις στη σκηνή και εκτίθεσαι, πρέπει να είσαι συνηθισμένος στην έκθεση. Όμως όταν αυτό ξεφεύγει και κάνω μια δουλειά, με αφορμή την οποία μου κάνουν μια ερώτηση για τα επαγγελματικά μου και εννιά για τα προσωπικά μου, επειδή εγώ σφιγγόμουν δεν ήμουν άνετη. Η τηλεόραση θέλει άνεση, θέλει να τσαλακωθείς. Όταν κάθεσαι και το σκέφτεσαι και ζορίζεσαι και στραβομουτζουνιάζεις, έβγαινε όλο αυτό άχαρο στην τηλεόραση».

«Γυρνούσα σπίτι μου νευριασμένη και έλεγα ότι δεν θα ξαναπάω στην τηλεόραση. «Κάποια στιγμή βέβαια ξαναπήγαινα γιατί έπρεπε να προωθήσω την επόμενη δουλειά μου και βίωνα μια κόντρα μέσα μου. Όλο αυτό δεν είχε βέβαια σχέση με την μουσική»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved