Media

Φραγκολιάς: Έξαλλος ο κουμπάρος του Σοϊλέδη με την ατάκα του Εμμανουήλ περί ειδυλλίου με τη Σοφιάννα

Gossip-tv Team

Έξω φρενών ο Κώστας Φραγκολιάς στον αέρα της εκπομπής, Happy Day με την δήλωση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ περί ειδυλλίου του Άρη Σοϊλέδη με την Σοφιάννα στο survivor

O Κωνσταντίνος είπε: «Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ειδύλλιο ανάμεσα σε τρία άτομα. Μιλάω για τον Άρη, τη Ναυσικά και τη Σοφιάννα. Δεν έχαναν λεπτό, ήταν πάντα αχώριστοι. Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω, την οποία και την ξέρω, είναι και καλή και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει όταν βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος ετοιμάζεται και να παντρευτεί; Δεν ξέρω υπάρχει ένας έρωτας νομίζω, που προσπαθούν απεγνωσμένα να τον κρύψουν αλλά μπα, δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες. Και τώρα στο παιχνίδι μπαίνει ξαφνικά και η Ναυσικά. Οι καλύβες μας είναι δίπλα δίπλα. Χθες παρατήρησα ότι η Σοφιάννα είχε κατεβάσει λίγο τη μούρη της γιατί ο Άρης ήταν πιο κοντά με τη Ναυσικά. Την Σοφιάννα την είχε εντελώς γραμμένη κι εκείνη πήγαινε πάνω κάτω, πάνω κάτω».

Ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος θα παντρέψει τον Άρη με την Μαρία Αντωνά εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και είπε:

«Όσοι το βλέπουν, βλέπουν και τη σχέση του Άρη με όλους γιατί δεν νομίζω ότι ξεχωρίζει με άλλους. Εγώ πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος για να μείνει στο παιχνίδι είναι να δημιουργήσει ριάλιτι». Και πρόσθεσε: «Η Μαρία είναι πάρα πολύ κουλ, δεν είναι θυμωμένη. Το κορίτσι έχει βήμα και αν θέλει να μιλήσει, θα μιλήσει».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved