Media

Ντίνος Σιωμόπουλος: Αυτή είναι η σχέση του σήμερα με τον Γιώργο Παπαδάκη

Gossip-tv Team

O Ντίνος Σιωμόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day για τον ερχομό της κόρης του, αλλά και τη σχέση του σήμερα με τον Γιώργο Παπαδάκη

Αρχικά ανέφερε: «Τα παιδιά προσφέρουν χαρά στην οικογένεια και νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Με την κόρη μου μοιάζω κιόλας… Βοηθάω κι εγώ αλλά η γυναίκα μου είναι ηρωίδα… Τα μεγάλα παιδιά της γυναίκας μου μένουν μαζί μας, βοηθάνε τα αδερφάκια τους, τα προσέχουν…»!

Και πρόσθεσε: «Δε φανταζόμουν ότι θα γνώριζα μια κοπέλα που θα ήταν χωρισμένη, με δυο παιδιά, ότι θα μέναμε όλοι μαζί και θα είμαστε τόσο μονιασμένοι… Δεν έχουμε κάνει γάμο, έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Λόγω κορονοϊού δεν είχαμε κάνει τον γάμο, δεν είμαι κατά. Την κόρη μας θα την βαφτίσουμε Αγνή – Αναστασία».

Όσον αφορά την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο είπε: «Δε μπορείς να το φέρεις στο μυαλό σου, να διανοηθείς ότι ένας γονιός φέρνει τη ζωή τρία παιδιά και αποφασίζει να τα σκοτώσει. Μιλάμε όχι για το έγκλημα του αιώνα αλλά της χιλιετίας»

Όσο για το πως είναι σήμερα η σχέση του με τον Γιώργο Παπαδάκη με τον οποίο υπήρξαν συνεργάτες ανέφερε:

«Δε μου αρέσει να μένω στάσιμος… Με τον Γιώργο Παπαδάκη για να το ξεκαθαρίσω αυτό έχω πολύ καλές σχέσεις. Έχουν περάσει τρία χρόνια από αυτή την ιστορία. Μαζί του ήμουν 11 χρόνια, οικογένεια, κοιταζόμασταν και ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε… Νομίζω ότι χαίρεται με την εξέλιξή μου».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved