Media

Ανάσταση με το MEGA και την Έλλη Κοκκίνου: Όλα όσα έγιναν στα γυρίσματα της εορταστικής εκπομπής

Gossip-tv Team

Πάμε Δανάη: Η κάμερα της εκπομπής του Mega βρέθηκε στα παρασκήνια της εορταστικής εκπομπής του σταθμού για το φετινό Πάσχα.

Ένα διαφορετικό Σπίτι με το ΜΕGA με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά την Έλλη Κοκκίνου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, λίγο μετά την Ανάσταση, μας προσκαλεί σε ένα πασχαλινό γλέντι γεμάτο μουσική, τραγούδια και πολλές ευχές αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, ανανεωμένη και με μοναδικό κέφι, ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες της και υποδέχεται στη σκηνή εκλεκτούς καλεσμένους.

Δίπλα της θα βρεθούν η Στέλλα Κονιτοπούλου, ο Γιώργος Βελισσάρης και ο Γιάννης Αρβανιτίδης για μία μουσική συνάντηση με ντουέτα-έκπληξη και ρυθμούς από διαφορετικά είδη μουσικής. Special guest ο Θοδωρής Φέρρης, που θα μας ξεσηκώσει με γνωστές επιτυχίες του. Συμμετέχει ο Ελληνικός Παραδοσιακός Χορευτικός Όμιλος. Παρουσιάζουν η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν.

Η βραδιά ξεκινάει στις 23:00 με τον Βυζαντινό Χορό του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Πολιούχου Αθηνών. Μαζί με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τη Σοφία Μάνου, και υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Δεμελή, η χορωδία θα ψάλλει ύμνους και τραγούδια σε κλίμα κατάνυξης. Στις 23:50 θα συνδεθούμε με τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς για να παρακολουθήσουμε την Ακολουθία της Αναστάσεως.

Η τραγουδίστρια μίλησε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του MEGA για τη βραδιά και έδωσε τις δικές της ευχές.

«Έκανα πάντα Πάσχα με τον μπαμπά και ήταν από τις ωραιότερε στιγμές της ζωής μου», ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια ευχήθηκε: «Αγάπη, υγεία, συνείδηση και ενσυναίσθηση” και τόνισε ότι: “Η Ανάσταση συμβολίζει μια καινούργια αρχή».

Δείτε το βίντεο από το Mega παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved