Media

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά της και η συγκίνηση... on air!

Gossip-tv Team

Την Πέμπτη 28 Απριλίου, η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και εν όψει των γενεθλίων της, δέχτηκε μια πολύ όμορφη έκπληξη, με την ίδια να συγκινείται ιδιαίτερα, μιας και ήταν κάτι που δεν περίμενε. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού και η ίδια έχει ξεχωρίσει τόσο μέσα από την δουλειά της, όσο και μέσα από τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της και τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς.

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" και λίγο πριν την συνέντευξή της, η ίδια δέχτηκε από την παραγωγή μια πολύ όμορφη έκπληξη, με τούρτα υπερπαραγωγή on air και με όλο το πλατό να της τραγουδάει το "Happy Birthday" και να της δίνουν τις πιο θερμές ευχές τους, για να είναι πάντοτε ευτυχισμένη και χαρούμενη.

Στην αρχή, η "Βάνια" εισέβαλλε στο πλατό, κρατώντας την τούρτα, ενώ η Τόνια Σωτηροπούλου, κρύφτηκε πίσω από τον Νίκο Μουτσινά, γιατί ντράπηκε, με όλο αυτό που της είχαν ετοιμάσεια από την εκπομπή. Στη συνέχεια, η ηθοποιός απόλαυσε την έκπληξη που της είχαν ετοιμάσει και η ίδια συγκινήθηκε πάρα πολύ.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved