Media

Κατερίνα Στικούδη: «Κάποια στιγμή έκανα τρεις δουλειές. Κοιμόμουν στο αμάξι του πεθερού μου...»

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καθημερινότητα με το μωρό της, τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά προχώρησε και σε μια αποκάλυψη, που σίγουρα δεν περιμέναμε. 

Είναι μια από τις πολύ αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού, με πλήθος κόσμου να την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για όλους και για όλα. Η ίδια δηλώνει πολύ ευτυχισμένη με την ζωή της και το μωράκι της, αλλά και είναι και απόλυτα έτοιμη για νέες δουλειές. Σε ερώτηση του αν θα έκανε το "My Style Rocks" ή το "J2US" η ίδια απάντησε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις και ότι δεν είναι κάτι σίγουρο.

Όπως η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Λες να τα κάνω και τα δύο; Θεέ μου… Το φαντάζεσαι; Όχι… θα κοιμόμουν σε ένα αυτοκίνητο όπως έκανα κάποτε. Το έκανα και αυτό. Υπήρχαν στιγμές που δεν προλάβαινα να γυρίσω σπίτι και έχει ο πεθερός μου μια μεγάλη λιμουζίνα, σαλόνι μεγάλο, κανονικό σπίτι είναι αυτό, δεν είναι αυτοκίνητο και έχει τύχει να κοιμηθώ δυο βράδια μέσα στο αυτοκίνητο. Μη φανταστείς πολλές ώρες, 1-2 για να κλείσω λίγο τα μάτια μου. Δε το ξανακάνω. Αυτό ήταν την περίοδο που ήμουν στο My Style Rocks, στο σήριαλ του ΑΝΤ1 “Αν ήμουν πλούσιος” και ήμουν και στην Ιερά Οδό με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Βασίλη Καρρά».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved