Media

Νικολάου: Η συνέχεια του «Καλό μεσημεράκι», το συμβόλαιό της, η αλλαγή ώρας και το Masked Singer

Gossip-tv Team

Η τηλεοπτική Βάνια, κατά κόσμον Ματίνα Νικολάου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα για το μέλλον της εκπομπής Καλό μεσημεράκι και τον Νίκο Μουτσινά

Η γνωστή ηθοποιός σχολίασε την αλλαγή ώρας της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μία ώρα διαφορά στην έναρξη της εκπομπής δεν έχει μεγάλη διαφορά», είπε, ενώ για την επιστροφή της εκπομπής στις 15:00 δήλωσε: «Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς, αλλά νομίζω έγινε για καλό».

Σε ό,τι αφορά τις αναφορές του Νίκου Μουτσινά στο «Ρουκ Ζουκ» η Ματίνα Νικολάου είπε πως αγαπούν πολύ την Ζέτα Μακρυπούλια και πως είναι μεγάλη τους χαρά που σκίζει, καθώς είναι φίλη τους.

Το «Καλό Μεσημεράκι», όπως είπε, θα συνεχιστεί και του χρόνου και η Ματίνα Νικολάου θα είναι στην παρέα.

Πολλοί είναι εκείνοι που υποπτεύονται πως η Ματίνα Νικολάου κρύβεται πίσω από το Masked Singer, με την ίδια πάντως να μην αποκαλύπτει και πολλά!

«Και να κρύβομαι και να μην κρύβομαι δεν μπορώ να πω… Θα δούμε! Θα είναι μεγάλη έκπληξη για τον Νίκο Μουτσινά εάν ήμουν πίσω από μία κούκλα. Υποπτεύομαι ότι θα με καταλάβαινε αμέσως, ακόμα και από την κίνηση του ποδιού, γιατί είμαστε πολλά χρόνια μαζί», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved