Media

Ντενίση: «Οι Ουκρανοί μου θύμισαν τους Έλληνες. Οι Έλληνες θα είχαμε παραδοθεί ποτέ;» (Video)

Gossip-tv Team

H Μιμή Ντενίση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Ελένη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της, αλλά και τον πόλεμο στην Ουκρανία από τους Ρώσους.

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» ότι οι Τούρκοι την είδαν θετικά. «Για μένα, για να πιάσεις το θέμα της Σμύρνης δεν μπορείς να πας κατευθείαν στην καταστροφή. Δεν θα πονέσεις τους ήρωες αν δεις μόνο την καταστροφή. Αν δεις τη ζωή το

υς όμως και το δεις να διαλύεται, τότε θα πονέσεις τους ήρωες» συμπλήρωσε.

Για τις φιλίες μεταξύ γυναικών η Μιμή Ντενίση σημείωσε ότι η ίδια γίνεται φίλη με τις γυναίκες. «Και εκείνες πιστεύω» τόνισε.

«Μια γυναίκα για να γίνει αληθινή φίλη με κάποια άλλη, θα πρέπει να έχει τη δικιά της προσωπικότητα, τη δικιά της σιγουριά. Να μην έχει να ζηλέψει, κάτι να πάρει» πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας: «Άλλωστε εμένα μου αρέσει να δίνω. Όταν αγαπώ μια γυναίκα, πρέπει να τη θαυμάζω».

«Οι φιλίες μας είναι με ανθρώπους που έχουμε κάποια κοινά. Και μεταξύ γυναικών είναι πιο δυνατές οι φιλίες, από ότι μεταξύ γυναίκας και άνδρα» πρόσθεσε η δημοφιλής ηθοποιός.

Όσον αφοράτα γενέθλιά της, που είναι σε λίγες ημέρες, είπε. «Τα φετινά μου γενέθλια θα είναι λίγο περίεργα. Γιατί θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα είναι μαζί μου ούτε η κόρη μου, ούτε η αδελφή μου, ούτε ο ανιψιός μου. Θα πρέπει να είμαι στο Παρίσι και δεν θα είναι μαζί μου».

«Έχω κάνει πολύ ωραία γενέθλια στη ζωή μου. Τα πιο συγκινητικά –που δεν το ήξερα τότε- ήταν τα τελευταία με τη μαμά μου, υπογραμμίζοντας: «Κάθε στιγμή πρέπει να τη ζούμε με πάρα πολλή μεγάλη ένταση. Πρέπει να χαιρόμαστε κάθε στιγμή».

Και υπογράμμισε: «Μου λείπει φοβερά η μητέρα μου και δεν μου έχει φύγει καθόλου ο πόνος της απώλειάς της όμως αισθάνομαι καλά που ήμουν πάντα πλάι της, θα είχα φοβερές τύψεις»!

Όσον αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία, είπε: «Οι Ουκρανοί μου θύμισαν τους Έλληνες. Οι Έλληνες θα είχαμε παραδοθεί ποτέ; Όχι, ακόμα κι όταν ήρθαν μεγαθήρια στην Ελλάδα. Αυτό το θαυμάζω στους Ουκρανούς Συν ότι η Ευρώπη θα πλημμυρίσει και πάλι πρόσφυγες και θα καταλάβουν λίγο την Ελλάδα γιατί όταν δεχόμασταν πρόσφυγες μας έβριζαν που δεν δεχόμασταν άλλους».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved