Media

The Masked Singer: Το παπάκι έφερε γέλια στο πλατό - Η ατάκα της... μάσκας άφησε άφωνο τον Μαραντίνη

Gossip-tv Team

The Masked Singer: Το παπάκι έκανε την πρώτη εμφάνιση και εντυπωσίασε.

Το πιο ευφάνταστο και μυστηριώδες show προβλήθηκε για ακόμη μία φορά μέσα από την συχνότητα του Σκαι και ο παρουσιαστής, Σάκης Ρουβάς καλωσόρισε τους τηλεθεατές.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Σάκης ανακοίνωσε την άφιξη μίας νέας μάσκας και δεν ήταν άλλη από το παπάκι. Η… μάσκα λοιπόν, έκανε πρεμιέρα με το τραγούδι «Dancing Queen» και ξεσήκωσε detective και κοινό, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να χορεύουν στους ρυθμούς της μουσικής.

Αφού ολοκλήρωσε την ερμηνεία, ο παρουσιαστής παρακίνησε το παπάκι να απαντήσει στους Θοδωρή Μαραντίνη, Ελισάβετ Κωνσταντίδη, Αθηνά Οικονομάκου και Νίκο Μουτσινά, στην ερώτηση, «Ποιος σε κάνει να λες α πα πα», ώστε με αυτόν τον τρόπο να μπορέσουν να μαντέψουν για το ποιος ή ποια μπορεί να είναι.

Τότε το παπάκι δήλωσε με όλο νόημα:«Ο detective Θοδωρής Μαραντίνης πάντως δεν μου κάνει α πα πα γιατί είμαστε συνδεδεμένοι εμείς οι δύο». Αυτό ήταν αρκετό για να αφήσει άφωνο τον ίδιο και για αρκετή ώρα προσπαθούσε να καταλάβει τι εννοούσε.

Πάντως ο Θοδωρής Μαραντίνης δήλωσε πως πιστεύει πως είναι η Μαρία Κορινθίου, Η Αθηνά Οικονομάκου είπε την Δήμητρα Κατσαφάδου, ο Νίκος Μουτσίνας είπε την Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη είπε την Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved