Media

The Masked Singer: Η Σπυροπούλου πίσω από το Cyber Girl; - Το... μαγιό που μάλλον την πρόδωσε

Gossip-tv Team

The Masked Singer: Η πρόβλεψη του Θοδωρή Μαραντίνη βρήκε σύμφωνους και τους άλλους τρεις detectives.

Το Cuber Girl έκανε για μία ακόμη φορά την εμφάνιση της στην σκηνή του The Masked Singer και φώναξε, «Αμάρτησε μαζί μου κι έλα». Οι detectives από την πρώτη κιόλας νότα σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους και άρχισαν να χορεύουν και να τραγουδούν.

Μόλις τελείωσε την ερμηνεία της, ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέβηκε στη σκηνή, ώστε να σπάσει την τυχερή πινιάτα για να τους δώσει ένα στοιχείο για το ποια μπορεί να κρύβεται πίσω από την μάσκα.

Τότε εμφανίστηκαν δύο μαγιό, τα όποια άφησαν τους πάντες άφωνους και έκαναν να... ντραπεί το Cuber Girl, καθώς ο Σάκης Ρουβάς και ο Θοδωρής Μαραντίνης άρχισαν να ψαχουλεύουν τα μαγιό.

Ο Θοδωρής μάλιστα δήλωσε:«Είναι το σωστό μέγεθος για Cyber girl», κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια. Όταν ήρθε, όμως η ώρα να κάνουν τις προβλέψεις τους, ο τραγουδιστής των Onirama υποστήριξε ότι είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς η ίδια πλασάρει πολύ ωραία τα μαγιό. Μάλιστα η παρουσιάστρια είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με κίτρινο μαγιό.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved